Klagoguiden

För att stödja dig som konsument har Konsumentverket och Allmänna reklamationsnämnden skapat en webbtjänst, Klagoguiden som kan vägleda dig när du vill klaga på en vara eller tjänst.

Klagoguiden – är lätt att använda. Klicka fram en brevmall som passar just det du vill klaga på. Det kan vara en reklamation gällande en tjänst utförd av en hantverkare eller något du är missnöjd med kring ditt boende. Eller så har du köpt något som du sedan inte är nöjd med, en väska eller kanske en möbel som du inte tycker uppfyller kraven. Brevmallen fyller du sen i och skickar till näringsidkaren som är aktuell för din reklamation. Det finns olika typer av brev för olika sorters klagomål. Att klaga på rätt sätt är viktigt. Det minskar risken för missförstånd.
Glöm inte att alltid spara en kopia till dig själv!

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window