Om evenemangskalendern

I Eslövs kommuns evenemangskalender visas information om roliga och intressanta evenemang som är öppna för allmänheten. Evenemangen kan vara arrangerade av kommunen eller andra organisationer och aktörer. Kommunen förbehåller sig rätten att avgöra vilka arrangemang som publiceras. De arrangemang som visas här kan även komma att publiceras i andra kommunala kanaler, till exempel den tryckta kulturkalendern, iEslöv med mera, och sociala medier.

Vi tar gärna emot information om olika händelser för publicering. Målgruppen kan vara smal, men arrangemangen måste vara riktade mot allmänheten och öppna för alla. De måste inte vara gratis, men får heller inte vara rent kommersiella, som till exempel utförsäljningar och andra säljevent. Vi publicerar heller inte partipolitiska eller religiösa evenemang.

Vid tveksamheter avgör kommunens hemsidesansvariga om evenemanget ska publiceras eller inte.

Tipsa om evenemang!

Fyll i vårt evenemangsformulär – gärna i god tid innan. Evenemanget kommer upp i kalendern inom en vecka efter att tipset skickats in. Tänk på att skriva så utförligt som möjligt om vad evenemanget handlar om för att locka många besökare. Om du har en bild som passar till är det toppen! Bilden ska fungera i formatet 16:9 och behöver vara så pass högupplöst att den kan visas i 1200×675 pixlar. Vi tar emot bilder i filformaten jpg och png. Tänk på att du behöver tillstånd för att använda bilden. Om bilden föreställer människor som går att identifiera kan det enligt lag krävas att de ger sitt samtycke att vara med på bilden och att bilden publiceras. Du kan läsa mer om att publicera bilder på Datainspektionens hemsida

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window