Klara Hammarström uppträder på Truls hyllning i Eslöv

Det blir artisten Klara Hammarström som hjälper oss att hylla Truls Möregårdh i Eslöv på tisdag. Förutom att OS-hjälten själv kommer till Stora torg, blir det intervjuer och underhållning.

Klara Hammarström uppträder på Stora torg på tisdag. Foto: Peter Knutsson.

Klara Hammarström känner vi från bland annat Melodifestivalen där hon deltagit tre gånger och två gånger tagit sig till final med låtarna Beat of Broken Hearts och Run to the Hills. Hon har även varit med och till och med vunnit i TV4:s tävlingsprogram Masked Singer.

Ola Selmén är konferencier

Ola Selmén är konferencier.

Ola Selmén kommer att leda Eslövs hyllning till OS-hjälten på scenen. Ola är känd som underhållare och programledare i både radio och TV. Han är även en inbiten sportnörd.

Skicka en hälsning till Truls

Om du vill skicka en personlig hälsning till Truls Möregårdh så är du välkommen att skriva på Eslövs kommuns Facebook-sida. Vi kommer att sammanställa hyllningarna och se till att Truls får dem.

Var med i utlottningen av en egen Truls-tröja

Du som vill delta i utlottningen av en t-tröja med texten ESLÖV <3 TRULS! på bröstet är välkommen att lägg ett mejl till: kommunikationsavdelningen@eslov.se. Skriv Heja Truls! i ämnesfältet så deltar du i utlottningen.

Tröjorna är främst i unisexstorlek medium och vi har många i barnstorlek.

Hoppas vi ses på Stora torg klockan 18 på tisdag. Truls kommer och han har två glänsande silvermedaljer om halsen. Wow!

Det är fri entré.

I stadshuset har vi naturligtvis också Truls-feber. I Kontaktcenter har Laila, Naim och Hanna klätt sig i t-shirts med ESLÖV HJÄRTAR TRULS! på bröstet.

Kom och hylla Truls Möregårdh i Eslöv på tisdag! 

Silverjubel i Truls hemmahall – kommunen förbereder hyllning av OS-hjälten

Kom och se Truls jaga OS-guld på storbild på söndag! 

OS-fest med medaljchanser för Eslöv

Världsstjärnorna delar på årets idrottspris

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window