Näringslivsdagar

I nära samarbete med det lokala näringslivet och andra samarbetspartners arrangerar vi varje år näringslivsdagar som attraherar besökare för att lyssna till intressanta talare, mingla och knyta nya kontakter.

Vår ambition är att arrangera Skånes mest relevanta näringslivsdagar.

Fokus ligger på kunskap, inspiration och nätverkande i syfte att omvärldsbevaka, synliggöra det lokala näringslivet och stärka varumärket Eslöv.

Därför:Eslöv 2018

Våra välbesökta näringslivsdagar, eller som det är i år – ett välfyllt näringslivsdygn – går under benämningen Därför:Eslöv och har en egen hemsida.

2018 års näringslivsdygn är över för den här gången. Vi är supernöjda och vill rikta ett stort tack till alla som kom och förgyllde våra två dagar. Årets tema var MOD – möjligheter och drömmar. Vi vågar vara lite kaxiga och kallar våra dagar Skånes mest relevanta och det blev också feedbacken och omdömet från många av våra deltagare.

24 timmar näringsliv startade onsdagen den 3 oktober med rekryteringsmässa, följt av “Framtidsmötet skola-näringsliv” som blev ett unikt möte mellan drygt 400 åttondeklassare och 26 företag i kommunen. Torsdagen den 4 oktober startade med näringslivsseminarium med fantastiska talare som talade om mod utifrån såväl det personliga modet, modet att våga förändra och modet att se potential där andra inte gör det. Efter lunch stod entreprenörskap och modet att våga satsa och misslyckas i fokus. Läs mer om alla våra talare längre ner på sidan. Och njut av bildspelet nedan, inte minst från galakvällen med prisutdelning och underhållning.

Sist, men inte minst – stort tack till våra partners och sponsorer – utan er hade dagarna inte varit möjliga att genomföra!

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window