Vi söker timvikarier till Verksamhet funktionsnedsättning

Ansök här (16 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av
varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Visste du att Eslövs kommun har ett tiotal verksamheter som HBTQ- certifierade för allas lika värde och LSS-verksamheten
är en utav dem?

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier till Verksamhet funktionsnedsättning där du ges möjligheten att arbeta på LSS-boende, Socialpsykiatri eller som personlig assistent.
I ditt dagliga arbete så motiverar och handleder du våra brukare i alla vardagens förekommande uppgifter så som Sociala kontakter, aktiviteter, hemmets skötsel och inköp samt att ge stöd vid personlig omvårdnad. Behovet av stöd är individanpassat till brukaren och utifrån vilket boende du arbetar på kan insatserna se olika ut. På de flesta boende arbetar du själv i brukarens hem och arbetstiden är förlagd till dag, kväll, journatt, helg.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom funktionsnedsättning eller studerar till Socionom, Behandlingspedagog, Fritidspedagog eller YH mot socialpsykiatri och som vill skaffa dig mer erfarenhet vid sidan av studierna.
Du som söker har ett genuint intresse för andra människor och en förståelse och respekt för varje brukares situation.
Du har erfarenhet av utåtagerande beteende och kunskap att bemöta detta på ett lugnt och säkert sätt. Har du erfarenhet av lågaffektivt bemötande är det meriterande.
Då du i rollen kommer att ha daglig kontakt med brukare är det viktigt att du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

För dig är det viktigt med allas lika värde och den grundtanken har du med dig i mötet med andra människor

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window