Västra skolan söker grundskollärare åk 4-6

Ansök här (7 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Västra skolan är en rättighetsbaserad skola med 395 elever? Visste du att vi ligger nära Trollsjöparkens underbara utemiljö med möjligheter till utelektioner?

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta på Västra skolan! I arbetet som grundskollärare ska du utifrån läroplanen planera, genomföra och följa upp undervisningen. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor skapar en utvecklande lärmiljö för eleverna under skoldagen. I uppdraget ingår även att hålla i föräldramöten och genomföra utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare åk 4-6. Du som söker är behörig att undervisa i flera ämnen, gärna matematik, samhällsorienterande ämnen och engelska. Det är starkt meriterande om du är behörig att undervisa i även andra ämnen. Erfarenhet av att ha arbetat som grundskollärare innan meriteras.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för elevers lärande. Du varierar din undervisning och anpassar den utefter elevers behov. Du har en god förmåga att samarbeta samt har lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och arbetar för goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vidare behärskar du det svenska språket i både tal och skrift.

Känner du igen dig? Då är du den vi letar efter! Välkommen med din ansökan och bli en i kollegiet på Västra skolan!

Intervjuer kommer att ske löpande.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window