Vård- och omsorg yrkeslärare vuxenutbildningen

Ansök här (9 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun har 9 av 10 medarbetare som tycker att sitt arbete är meningsfullt?

Gymnasie- och Vuxenutbildning ansvarar för utbildning på olika nivåer. Avdelningen innehåller gymnasiet, vuxenutbildning/yrkeshögskola och arbetsmarknadsenheten. Vuxenutbildningen bildar tillsammans med gymnasieskolan utbildningscentrumet "Carl Engström-skolan".

Arbetsuppgifter

Som yrkeslärare undervisar du eleverna genom att utveckla sin yrkeskompetens för att bli anställningsbara undersköterskor inom vård och omsorg. Du undervisar enligt skolverkets vård- och omsorgskurser. Du ingår i ett team med 6 vårdlärare och svenska som andraspråkslärare där samverkan mellan yrkeslärare, språklärare är viktigt och där elevernas behov av flexibilitet tillgodoses. Samverkan med studie- och yrkesvägledare, yrkeslärare på gymnasiet och handledare på arbetsplatser är en viktig del i ditt arbete. Vi har undervisning på plats i skolan och erbjuder också elever som arbetar att läsa flexibelt på distans via vår lärportal itslearning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker behöver är utbildad sjuksköterska med medicinsk kompetens. Det är starkt meriterande om du är legitimerad yrkeslärare alternativt har påbörjade studier till yrkeslärare. Vidare är det ett plus i kanten om du har erfarenhet av av psykiatrin och den somatiska akutsjukvården.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever och kollegor är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete där du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet.

För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du är strukturerad och arbetar enligt en tydlig process där du organiserar och planerar ditt arbete väl. Vidare är det även viktigt att du känner dig trygg i din roll och är säker i osäkra sammanhang samt har förmåga att stå upp för egna åsikter.

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter.
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window