Utbildningsledare/Lärare till utbildningen Handledare-Socialpsykiatri på YH

Ansök här (10 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun går mot strömmen och ökar lärarbehörigheten

Carl Engström-skolans vuxenutbildning erbjuder grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, yrkeshögskola, yrkesutbildning och särskild utbildning för skolans elever.

På vuxenutbildningen finns det cirka 1000 elever som studerar hel-eller deltid, på distans eller med hjälp av handledarledda studier. För oss är det viktigt att anpassa studierna efter elevens behov.

Nu söker vi en utbildningsledare/lärare som kommer att ansvara för salsutbildningen Handledare - Socialpsykiatri.

Låter detta som något för dig? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter

Förutom att jobba som lärare kommer du även att agera som utbildningsledare tillsammans med din närmaste kollega. Vilka kurser du undervisar i utgår i från ditt kompetensområde. Du ingår i ett arbetslag som arbetar med olika yrkeshögskoleutbildningar och din närmaste chef är biträdande rektor, ansvarig för Yrkeshögskolan.

I dina arbetsuppgifter ingår det även att;
-Säkerställa att studerande får relevanta kunskaper, färdigheter och kompetenser för att bli anställningsbara efter examen
-Samordna externa kursledare/konsulter
-Säkerställa att de kursplaner som ledningsgruppen ska fastställa, skapas och utgår från de nationella och europeiska ramverken SeQF och EQF
-Delta i det systematiska kvalitetsarbetet
-Vara delaktig i utvecklingsarbete angående nya utbildningar
-Skapa och utveckla kontakter inom branschområdet

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole-/yrkeshögskoleutbildning med inriktning vård och omsorg. Det är starkt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatrin. Lärarexamen, arbetslivserfarenhet av yrkeshögskola eller en specialistutbildning inom psykiatri är meriterande.

I din roll som utbildningsledare har du lätt för att samverka med andra samt skapa och underhålla kontakter såväl internt som externt. Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Vidare värdesätter vi att du kan arbeta strukturerat där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är van att arbeta mot mål och styras av mål- och resultattänk i prioriteringar och agerande. Samtidigt har du inga problem att ändra inriktning när målen ändrar sig.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window