Upphandlare med intresse för den goda affären

Ansök här (2 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommuns inköps- och upphandlingsarbete har genomgått stora förändringar de senaste åren?

Inköps- och upphandlingsavdelningen tillhör kommunledningskontoret, som arbetar under kommunstyrelsens ansvarsområde och har till uppgift att strategiskt leda och samordna kommunens verksamhet. Avdelningen består av upphandlare, e-handelsspecialister och inköpssamordnare och leds av kommunens inköps- och upphandlingschef. Om du, precis som vi, brinner för att göra goda affärer så hoppas vi att du söker tjänsten som upphandlare hos oss i Eslövs kommun!

Förutom införandet av e-handel har inköps- och upphandlingsavdelningen sedan ett par år tillbaka ett ansvar att samordna och genomföra kommunens samtliga varu- och tjänsteupphandlingar och att säkerställa den goda affären utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi är extra stolta över klivet vi tog i Svenskt Näringslivs senaste ranking på upphandlingsområdet, då vi klättrade 209 placeringar till vår nuvarande plats, nr. 33 i Sverige!

Brinner du för att göra goda affärer? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som upphandlare hos oss i Eslövs kommun.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
• Självständigt planera, leda och genomföra kvalificerade upphandlingar av varor och tjänster, från behovsanalys till avtalstecknande och leverantörskontroll
• tillsammans med dina kollegor ansvara för råd och stöd i upphandlings- och avtalsfrågor samt för de externa och interna utbildnings- och informationsinsatser som genomförs

Det är meriterande om du:
• har arbetat med upphandling i offentlig sektor
• har dokumenterade kunskaper avseende upphandlingsregelverket
• har praktisk erfarenhet av arbete i TendSign och/eller QlikView

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med en provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• har högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis juridik eller ekonomi, alternativt en YH-utbildning inom inköp och upphandling

För att lyckas i rollen:
• behöver du trivas med att arbeta såväl självständigt som i grupp
• är du lösnings- och resultatinriktad och ser möjligheter där andra inte gör det
• ser vi att du, med ditt engagemang, nyfikenhet och din pedagogiska färdighet inspirerar din omgivning till förändring och utveckling i syfte att skapa värde för kommunen som helhet

Vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta resa och vi ser fram emot din ansökan! Vi är ett glatt gäng som väntar på dig!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window