Undersköterskor till Kärråkra särskilda boende

Ansök här (19 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att nio av tio medarbetar upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun?

Kärråkra särskilda boende med inriktning demens är beläget strax intill ett grönområde i Eslöv. 4H-gården ligger inom bekvämt gångavstånd. Boendet består av 4 enheter med totalt 56 lägenheter som är fördelade på 2 våningar. Vi delar entré med vårdcentralen och på bottenplan håller Kärråkrarestaurangen öppet dagligen för lunch eller fika. På bottenplan finns även vår dagverksamhet Alegården som vi har ett nära samarbete med.
I Eslöv har vi nära till det mesta. Kärråkra ligger på 20 min gångavstånd från tågstationen och väljer du bussen tar det bara 10 minuter.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska på Kärråkra demensboende ingår det att ge våra boende omvårdnad, service och stöd samt genomföra sociala aktiviteter utifrån den boendes individuella behov och önskemål. Vi arbetar personcentrerat och använder levnadsberättelsen som en viktig del för att ta del av vår boendes behov och önskningar. I arbetet ingår att motivera och stimulera den boende för att bibehålla förmågan till delaktighet och självständighet. Vi arbetar i teamet med BPSD och Senior alert. Som stöd i arbetet arbetar vår demenshandledare som handleder personalen i omvårdnadsarbetet.

Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap där samverkan med anhöriga är en viktig del i arbetet. Du kan som ombud även bli ansvarig för olika arbetsuppgifter/arbetsområden som du är intresserad av. Arbetet ställer krav på medicinskt omvårdnadsarbete som en delegerad arbetsuppgift av sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation i systemet Lifecare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med godkända betyg. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet från demensvården samt har arbetat med BPSD och Senior alert. Då arbetet består i att bemöta våra brukare och hålla kontakt med anhöriga krävs det att du behärskar det svenska språket, i både tal och skrift samt har god läsförståelse. I arbetet ingår det även viss form av kvalitetsarbete samt dokumentation vilket kräver att du har datorvana. Vi arbetar med ständiga förbättringar där du med ditt kreativa sinne medverkar i vårt utvecklingsarbete.

Som undersköterska möter du dagligen våra brukare och det är av stor vikt att du är lugn och trygg i mötet med människor. Utöver våra brukare arbetar du tillsammans med dina kollegor, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut samt enhetschef där samarbete är viktigt och du bidrar med en positiv laganda. Du ser dina kollegor som en tillgång och visar respekt för andra samt bibehåller ett gott humör. Tillsammans vill vi säkerställa att våra brukare får den hjälp de behöver därför ser du lösningar istället för problem. Du anpassar dig snabbt efter ändrade förhållande och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Givetvis har du ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och sätter individens behov i centrum.

Vill du bli en i teamet? Sök till oss!

Övrig information

Med anledning av semestertider kan svar dröja något längre än vanligt.

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window