Timvikarier till nystartat hemgångsteam i Eslöv

Ansök här (9 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Gillar du att jobba rehabiliterande och salutogent i nära samarbete med brukare, kollegor och legitimerade professioner? Är du undersköterska eller har en pågående undersköterskeutbildning och är flexibel som har lätt för att skapa struktur i omsorgen?
I så fall har vi uppdraget för dig!

Hemgångsteamet är en specialiserad enhet för brukare som skrivs ut från sjukhuset med behov av stöd och omsorg. Just nu söker Hemvården fler vikarier som har stort intresse och engagemang av att arbeta rehabiliterande, stödjande och coachande i vårt hemgångsteam.

Arbetsuppgifter

Omsorgspersonal på enheten arbetar med personlig omvårdnad, social omsorg, HSL-insatser samt coachande vardagsrehabilitering i ordinärt boende (hemtjänst) för personer som skrivs ut från sjukhus. Som timvikarie kommer du att bistå samt ersätta ordinarie personal i det dagliga arbetet. Undersköterskor arbetar nära andra hemvårdsteam och leds delvis av teamets legitimerade personal. Viss dokumentation förekommer.

Enhetens upptagningsområde kräver att man stundtals måste vara beredd på längre körsträckor. Som timvikarie i hemgångsteamet ska man kunna registrera tillgänglighet för arbete som minst 2-3 pass/vecka. Enheten kommer att ha tillgängliga arbetspass både dag, kväll samt helg.

Hemgångsteamet är under ledning av enhetschef Linda Nordbeck.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är utbildad undersköterska eller har pågående undersköterskeutbildning.
• Har i någon utsträckning arbetat inom hemvård de senaste tre åren.
• Innehar B-körkort för manuell växellåda och kan cykla.

Meriterande är:
• Erfarenhet av rehabilitering.

Vidare ser vi att du:
• Är trygg och har förmåga att skilja på sak och person.
• Är samarbetsorienterad och kan anpassa dig för att nå gemensamma mål.
• Är kreativ och finner nya lösningar på gamla problem.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window