Timvikarie förskolan till Eslövs kommuns tätorter

Ansök här (15 dagar kvar)
job advertisement image

Som vikarie hos oss kommer du inte bara att få värdefulla erfarenheter inom ledarskap och pedagogik, utan även möjligheten att skapa minnen och inspirera barn till att nå sin fulla potential. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik, och där din insats verkligen gör skillnad.

Vi söker nu vikarier inför hösten-24 till Billinge, Harlösa, Löberöd, Flyinge utanför Eslövs centralort.


Ditt uppdrag som vikarie

 • Du är aktiv i barnens alla aktiviteter på förskolan.
 • Du stöttar pedagogerna där behov finns.
 • Du har nära kontakt med kollegor, vårdnadshavare men inte minst barnen.
 • Du är närvarande med barnen och visar nyfikenhet för verksamheten.
 • Du förväntas vara en god förebild, stötta och vägleda barnen under deras dagar på förskolan. 


Din erfarenhet

Krav

 • Genuint intresse av att arbeta med barn.
 • Du har en fullslutförd och godkänd gymnasieutbildning.
 • För att kunna kommunicera med kollegor och barn behöver du också behärska det svenska språket mycket väl i tal och skrift.
 • Du har körkort och tillgång till bil varje dag. 

Meriterande

 • Erfarenhet av att arbeta på förskola eller annan verksamhet med barn.
 • Du har pågående utbildning eller är utbildad barnskötare.


Är det här du?

 • Du kan ta initiativ och se var någonstans du behövs för tillfället.
 • Du är bra på att anpassa dig, det behövs till förskolans rutiner och att du har förmågan att ta instruktioner och information. 
 • Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider eftersom arbetet kan innebära att du bokas på en förskola med kort varsel.
 • Du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga. 

Vi erbjuder 

För dig som ser en framtid inom pedagogisk verksamhet kan arbetet som timvikarie ge dig en värdefull inblick i hur förskolan är uppbyggd och bedrivs. Du får möjlighet att möta barn och pedagoger ute i våra olika verksamheter runt om i staden och knyta värdefulla kontakter inför ditt kommande yrkesliv.


Om arbetsplatsen

Förvaltningen för Barn och Utbildning söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn. Som timvikarie i förskola och skola får du ett omväxlande arbete där du ger barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag. Framför allt får du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad för våra barn.


Eslövs kommun erbjuder hög livskvalitet med trygghet och välmående genom hela livet. Med nya attraktiva boenden, stark gemenskap och trygghet för alla känner vi stolthet över vår plats och vart vi är på väg. Vi utvecklar kommunens olika delar så att du kan bo, leva och verka mitt i Skåne – med hela världen runt hörnet.


Övrigt 

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.


Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693


Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.


Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Om arbetsplatsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window