Timanställda till Vård och omsorg i Eslövs kommun

Ansök här (9 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Förvaltningen Vård och Omsorg omfattar tre verksamhetsområden, äldreomsorg, funktionsnedsättning samt hälsa och bistånd. Med den enskilde individens behov i fokus erbjuder vi individanpassad vård, omsorg, stöd och service.

Arbetsuppgifter

Vård och omsorg är ett brett område vilket innebär att du kan komma att arbeta på ett LSS-boende, inom socialpsykiatrin eller inom äldreomsorgen där du kan komma att arbeta på ett särskilt boende för äldre eller inom hemvården.

Verksamhet äldreomsorg
Som timanställd inom äldreomsorgen kan du arbeta på särskilt boende eller inom hemvården.

Du kommer att arbeta med att ge brukarna en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Detta innebär att du stöttar vid exempelvis personlig hygien, utför delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. I arbetsuppgifterna kan även inköp, städ, tvätt samt fritidsaktiviteter ingå. Det är viktigt att det är den enskildes behov som är i fokus och det är utifrån detta förhållningssätt vi organiserar vårt arbete.

Verksamhet funktionsnedsättning
Som timanställd inom funktionsnedsättning kan du arbeta på LSS-boende, inom socialpsykiatrin eller som personlig assistent.

Du kommer att arbeta med att motivera och handleda, vilket innebär att du stödjer brukarna i deras dagliga aktiviteter så att de kan leva ett aktivt och självständigt liv. I arbetsuppgifterna ingår också personlig hygien, enklare matlagning, aktiviteter, delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation.

Inom båda verksamheterna, äldreomsorg och funktionsnedsättning, är arbetstiderna varierande och förlagda till dag, kväll och natt. Både veckodagar och helger kan förekomma. För att du ska kunna göra ett bra arbete kommer du få en introduktion samt gå bredvid kunnig personal på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

För att gå vidare i rekryteringsprocessen måste du ha fyllt 18 år. Det är meriterande om du har en färdig eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är även det meriterande.

Inom samtliga områden ingår delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation, vilket ställer krav på datorvana och att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Då bilkörning ingår i vissa områden är det meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda. Inom andra områden förflyttar man sig med cykel.

I ditt arbete är du närvarande och sätter brukarens behov i centrum. Eftersom du arbetar nära brukarna är det viktigt att du är lugn och trygg. Våra gemensamma värdeord; engagemang, nyskapande och allas lika värde är en ledstjärna för dig i ditt arbete, därför ser vi att du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete. Vidare ser vi även att du kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

From 220201 begär Eslövs kommun utdrag ur belastningsregistret vid nyanställningar av medarbetare som ska arbeta i brukares hem. För att vi ska kunna anställa dig behöver vi följande utdrag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window