Studie- och yrkesvägledare Vux

Ansök här (5 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun har 9 av 10 medarbetare som tycker att sitt arbete är meningsfullt?

Gymnasie- och Vuxenutbildning ansvarar för utbildning på olika nivåer. Förvaltningen är indelad i tre verksamheter – gymnasieskola gymnasiesärskola, vuxenutbildning Yrkeshögskola och Arbetsmarknadsenheten. Vuxenutbildningen bildar tillsammans med gymnasieskolan utbildningscentrumet Carl Engström-skolan.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team av studie- och yrkesvägledare på vuxenutbildningen. Vi bedriver utbildning från SFI till gymnasiekurser/utbildning. Du hanterar individuella studieplaner, gör studieplaneringar, examensplanering, förbereder antagningsunderlag. I samarbete med skolledning och administration planerar och organiseras hur utbildningsunderlaget ska se ut.. Du kommer också att arbeta med individuella vägledarsamtal och drop-in-besök. Samverkan med våra YH-utbildningar kan också vara aktuella arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad studie-och yrkesvägledare med erfarenhet av komvux med antagning. Vidare är erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare med fokus på vuxenutbildning samt SFI ett krav.

Som person är du strukturerad och ser till att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Eftersom tjänsten innefattar regelbunden kontakt med både kollegor och elever så är det av vikt att din samarbetsförmåga är mycket god. Du har med andra ord även lätt för att bygga relationer och uppskattar samt ser olikheter som en tillgång.

Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket väl, såväl skriftligt som muntligt.

Ser du att detta passar in på dig och du vill vara en del av vårt arbete med att skapa trygghet och framtidstro för våra elever är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske under vecka 27.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window