Specialpedagog Vuxenutbildningen

Ansök här (4 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Carl Engström-skolans vuxenutbildning erbjuder grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, yrkeshögskola, yrkesutbildning och särskild utbildning för skolans elever.

På vuxenutbildningen finns det cirka 1000 elever som studerar hel-eller deltid, på distans eller med hjälp av handledarledda studier. För oss är det viktigt att anpassa studierna efter elevens behov.

Nu söker vi en ny specialpedagog som tillsammans med drivna och kompententa kollegor kommer att undervisa och stötta våra elever/studerande på komvux och yrkeshögskolan.

Låter detta som något för dig? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär till en del undervisning inom komvux som särskild utbildning. En viktig del av arbetet är att stimulera och motivera eleverna att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter för lärande. Du arbetar långsiktigt och förtroendeskapande gentemot såväl dina kollegor som mot eleverna. Du kommer att undervisa i svenska på grundläggande nivå och tillsammans med andra lärare driva och bemanna vårt Lärcentrum, dit elever vänder sig för att få hjälp och stöd.

I dina arbetsuppgifter ingår det också att coacha och vara ett stöd till skolans lärare i deras arbete med elever i behov av specialpedagogiskt stöd. Som specialpedagog skapar du en trygg grund för våra elever som har behov av stöd, individanpassad pedagogik och social träning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, speciallärare eller legitimerad lärare med kompetens inom särskild utbildning på komvux. Det är också ett stort plus i kanten om du tidigare har erfarenhet av att undervisa vuxna.

Som person är du bra på att samarbeta både med kollegor och elever. Med andra ord är det av vikt att du har ett relationsskapande förhållningssätt gentemot alla du möter. Det är även viktigt att du har förmåga att anpassa ditt stöd till eleverna utifrån deras förutsättningar och få dem att växa och utvecklas.

Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att planera samt slutföra arbetsuppgifter i tid. Samtidigt tänker vi också att du inom givna ramar kan använda din kreativitet; att tänka i nya banor, ifrågasätta varför vi gör som vi gör och komma med nya intryck är egenskaper som vi välkomnar.

Vi erbjuder dig ett arbete där dina insatser verkligen gör skillnad och får stor betydelse för våra elever!

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window