Specialpedagog med kommunövergripande uppdrag till Lärmiljöteam i Eslöv!

Ansök här (1 dagar kvar)
job advertisement image

Är du redo att vara en del av vårt team och göra verklig skillnad i Eslövs skolor? Har du passion för pedagogik och vill vara en drivande kraft för att förbättra lärmiljön på våra skolor? Vi söker en engagerad och driven medarbetare till vårt Lärmiljöteam.

Lärmiljöteamet är en pedagogisk resurs som grundskolorna och anpassad grundskola i Eslövs kommun kan vända sig till för att få stöd.  Lärmiljöteamet är en del av Språkutvecklingscentrum och består av erfarna förstelärare med bred kompetens och passion för att göra skillnad för eleverna på våra skolor.


Ditt uppdrag

Som medarbetare på Lärmiljöteamet kommer du att arbeta både på individ- och gruppnivå genom ett elevnära arbete där du:

• Coachar lärare som behöver stöd i sin undervisning.

• Genomför lektionsbesök och observationer.

• Ger strategisk rådgivning och bidrar med konkreta lösningar för att förbättra lärmiljön.

• Deltar i praktisk implementering av utvecklingsåtgärder.

• Samarbetar nära med rektorer, skolpersonal och elevhälsoteam för att identifiera och adressera behov.


Din erfarenhet

• Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig.

• Du har erfarenhet av att stötta pedagoger i deras strävan att skapa inkluderande lärmiljöer.

• Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunövergripande arbete.


Är det här du?

• Du är en dynamisk och engagerad pedagog.

• Du brinner för att arbeta strategiskt.

• Du har mod och vilja att arbeta med utmaningar.

• Du är en god samarbetspartner men har också en förmåga att självständigt prioritera och navigera.


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en omväxlande, utvecklingsinriktad och dynamisk arbetsplats där du ingår i Lärmiljöteamet och Språkutvecklingscentrum. Genom din roll hos oss får du möjlighet att arbeta med ett engagerat kollegium och härliga elever i alla kommunens grundskolor.

Du arbetar nära personalen i såväl pedagogiska som organisatoriska frågor och det innebär att stötta och motivera dem i det dagliga arbetet


Tjänsten avser en semestertjänst! 


Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

Inom enheten finns förutom Lärmiljöteamet även Modersmålsenhet, Mottagningsskola åk 3-6, Matematikutvecklare samt samordnare och administratör. Tillsammans arbetar vi på olika sätt för att stötta alla våra elever och skolor i kommunen.

Med en stark passion, tro på framtiden och respekt för våra grundläggande principer - engagemang, nyskapande och allas lika värde - strävar vi gemensamt efter att skapa resultat och förverkliga vår vision; att vara den mest attraktiva kommunen att bo och verka i Skåne år 2025.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window