Speciallärare med inriktning intellektuell funktionsnedsättning sökes!

Ansök här (13 dagar kvar)
job advertisement image

Är du en engagerad speciallärare med erfarenhet av att arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning? Är du passionerad för att skapa en inkluderande och stimulerande lärandemiljö där varje elev får möjlighet att utvecklas och trivas? Då kan detta vara din nästa utmaning! 


Ditt uppdrag

Vi söker en strukturerad och kreativ speciallärare som brinner för att skapa individanpassade lösningar och bidra till elevernas kunskapsutveckling och sociala utveckling. 

Som lärare på vår anpassade grundskola arbetar du med:

  • Planering och genomförande av undervisningen.
  • I samarbete med kollegor ansvarar du för elevernas kunskapsutveckling, sociala utveckling, trygghet och trivsel samtidigt som du verkar för en god arbetsmiljö överlag.
  • Du verkar för alla elevers rätt till delaktighet i en likvärdig utbildning av hög kvalitet. 
  • Du deltar aktivt i skolans och arbetslagets gemensamma uppgifter där du bidrar med din kompetens, dina idéer och tidigare erfarenheter samtidigt som du tar del av och är nyfiken på det kollegiala lärandet inom skolformen.
  • Du genomför kartläggningar och bedömningar samt samverkar med elevernas vårdnadshavare och andra externa aktörer vid behov.

Din erfarenhet

  • Du är utbildad speciallärare mot intellektuell funktionsnedsättning.
  • Det är starkt meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på en anpassad grundskola eller har annan erfarenhet av arbete med elever som har behov av särskilt stöd.

Är det här du?

  • Som person är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process där du organiserar och planerar ditt arbete väl samt håller uppsatta deadlines.
  • Är en lösningsorienterad och kreativ person som tänker i nya banor och finner lösningar på problem.

Vi erbjuder


Hos oss är elevgrupperna små och personaltätheten hög. På Bredablickskolan kommer du vara en aktiv del i utvecklingen av det pedagogiska arbetet på skolan.


Verksamheten genomsyras av Bredablickskolans vision:

"UNIK - vi lär för livet och rustar för framtiden"

Utveckling - Alla utvecklas utifrån sina förutsättningar och sin förmåga.

Nyfikenhet - Alla är nyfikna och kreativa, en förutsättning för lärande.

Individfokus - Alla blir bemötta med respekt och alla känner sig värdefulla.

Kommunikation - Alla kan uttrycka sig och förstå sin omvärld med hjälp av olika kommunikationsvägar.


Övrigt


I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.


Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693


Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.


Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

I vår anpassade grundskola, Bredablickskolan, går elever som har intellektuell funktionsnedsättning och som bedöms inte kunna nå grundskolans kunskapskrav. Även elever som har fått en betydande och bestående begåvningsmässig funktionsnedsättning på grund av en hjärnskada och som bedöms inte kunna nå grundskolans kunskapskrav, kan gå i anpassad grundskola.
Bredablickskolan har årskurserna 1-9 samt en förskoleklass.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window