Skolsköterska

Ansök här (6 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs Kommun har 9 av 10 medarbetare som tycker att sitt arbete är meningsfullt?

Resursavdelningen består av tre enheter. Socialtjänstens utredningsenhet, Familjeenheten och Barn och elevstödsenheten. Verksamheterna inom Resursavdelningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du tillhör organisatoriskt den centralt placerade Barn- och elevstödsenheten men har din arbetsplats på Nya Östra skolan, en F-6 skola.

Ditt uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal, utifrån din medicinska kompetens, skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande.

Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvarar du för organisation av elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Vi vill verka för ett salutogent förhållningssätt, därför är ditt förebyggande och hälsofrämjande arbete och förhållningssätt- tillsammans med skolledning och elevhälsans övriga professioner - av största vikt.

Arbetet innebär också mycket samverkan med elever, vårdnadshavare, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan varför en god kommunikativ förmåga är central i arbetet. På skolan finns en stor andel nyanlända elever och därav ser vi gärna att du även har erfarenhet av att arbeta inom ett mångkulturellt område.

Våra skolsköterskor journalför i ProRenata och du bör därför kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler.

I dina arbetsuppgifter ingår också att arbeta tätt tillsammans med skolsköterskekollegor inom enheten för att hitta systematik i vårt kommunövergripande, kvalitetssäkrande arbete samt verka för likvärdighet och tillgänglighet i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Hälso- och sjukvård för barn och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterskeprogrammet. För denna tjänst är arbetslivserfarenhet från en liknande roll starkt meriterande.

Du är relationsskapande och samverkar med andra - med barnens bästa som utgångspunkt. Du har ett gott förhållningssätt mot barn och ungdomar som stämmer väl överens med läroplanen för grundskolan. Du förväntas också vara strukturerad och organiserad i ditt arbete.

Du är kreativ, tar egna initiativ där du ser att behov finns, och har förmåga att se hela verksamhetens bästa. Vidare är du lösningsorienterad och har förmåga att snabbt hitta lösningar i syfte att skapa de bästa förutsättningarna för att våra elever ska växa och lära.

Stämmer ovanstående in på dig?
Då kan du vara den vi letar efter. Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Med anledning av semestertider kan svar dröja något längre än vanligt.

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window