Sjuksköterska till Trollsjögården

Ansök här (5 dagar kvar)

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på sjuksköterskeenheten gör våra medarbetare skillnad varje dag?

Trollsjögården är beläget i västra Eslöv på gångavstånd till tåg och buss. Boendets lägenheter är fördelade på två våningar och här finns personal i tjänst dygnet runt Arbetsterapeut och fysioterapeut besöker boendet varje vecka och utifrån behov. Sjuksköterska finns på plats vardagar under dagtid och läkare finns knuten till boendet.

Tjänsten är förlagd dagtid med helgtjänstgöring var sjätte vecka. Vår tjänst ger stor möjlighet till variation i arbetet då vi hjälper patienter med alla olika behov av HSL.

Att arbeta som sjuksköterska i Eslövs kommun innebär många möjligheter och du är viktig för att få välfärden att fungera.

Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna, engagerade, nyskapande och öppna människor som vill ha
mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Eslövs framtid där allas lika värde är av största vikt. Vårt uppdrag är att göra livet
bättre för andra människor, och det gör vi - varje dag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska på Trollsjögården är i stor grad självständigt men du kommer ingå i ett team av erfarna kollegor och få möjlighet till stöd. Tillsammans säkrar ni god och säker omvårdnad för de som bor på Trollsjögården. I din roll har du många kontaktytor så som kollegor, patienter och deras närstående samt enhetschef. Detta gör att du blir en del av ett stort nätverk med många interna och externa kontakter.

Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Arbetet kräver att du har erfarenhet inom äldreomsorgen eller liknande erfarenhet som av arbetsgivaren kan jämföras. Det är meriterande med vidareutbildning som distriktssjuksköterska, vård av äldre eller med palliativvård.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du har förmågan att förmedla lugn och trygghet, ta ansvar och har god prioriteringsförmåga. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i arbetet. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet.

Tjänsten kräver god datorvana då vi arbetar med att utveckla oss än mer digitalt. Eftersom kommunikationen med patienter, deras närstående och kollegor är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift.

Du har B-körkort för manuellt växlad bil och kan cykla.

Vi på sjuksköterskeenheten är stolta över vår fina gemenskap på områdena som kännetecknas av hjälpsamma kollegor
och en dedikerad chef som förstår din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window