Sjuksköterska sökes till korttidsenheten

Ansök här (5 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på sjuksköterskeenheten gör våra medarbetare skillnad varje dag?

Sjuksköterskeenheten präglas av drivkraft, medmänsklighet och kompetens. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna, engagerade, nyskapande och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Eslövs framtid där allas lika värde är av största vikt.

Nu söker enheten två nya kollegor till verksamheten inom hemsjukvård/korttidsvård. Vår korttidsenhet är belägen i Löberöd. Tjänsten är förlagd till dagtid måndag till fredag med helgtjänstgöring var 6:e vecka

I på korttidsenheten bedriver vi en avancerad hemsjukvård med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila teamet och Falks.. Vi erbjuder våra patienter en god och säker hälso- och sjukvård.

Att arbeta som sjuksköterska i Eslövs kommun innebär många möjligheter och du är viktig för att få välfärden att fungera.

Arbetsuppgifter

Arbetet på korttidsenheten innebär att du tar emot patienter som behöver stöd 24h/dygn, läkemedelsjusteringar och rehabilitering innan hemgång. Patienten brukar få korttidsvård under ca 3 veckor så tiden är intensiv och planeringen behöver vara god för att patienten ska få med sig det den behöver innan hemgång. Dokumentation sker via Lifecare-HSL journal

Arbetet är i stor grad självständigt men du kommer samarbeta med erfarna kollegor och får möjlighet till stöd. Tjänsten innebär många kontaktytor och att vara del av större nätverk för att samordna patienters vård. I rollen ges man stor möjlighet till variation i arbetet då vi hjälper patienter med alla olika behov av HSL

Du kommer även att ha ett nära samarbete med HSL-undersköterska som underlätta och kompletterar ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av korttidsvård/ hemsjukvård eller liknande erfarenhet. Det är meriterande med vidareutbildning som distriktssjuksköterska, vård av äldre eller med palliativvård. Vi ser gärna att du arbetat inom kommunal vård och omsorg eller korttidsvård tidigare.

Följande egenskaper vill vi att du har för att kunna vara aktuell och trivas i tjänsten:
- Arbeta självständigt
- Kunna ta snabba beslut
- Vara flexibel och kunna skifta fokus
- Ha en god struktur i ditt arbete
- Ge ett gott bemötande till alla du möter i arbetet

Vidare kräver tjänsten god datorvana då delar av arbetet sker digitalt. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Körkort för manuellt växlad bil är också ett krav då du behöver ta dig runt till våra patienter som finns i hela kommunen under helgtjänstgöringen.

Vi på sjuksköterskeenheten är stolta över vår fina gemenskap på korttidsenheten som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och en dedikerad chef som förstår din kompetens.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window