Sjuksköterska sökes till äldreboende Eslövs Kommun

Ansök här (5 dagar kvar)


Vi öppnar dörrarna för sjuksköterska som vill arbeta på vård och omsorgsboende och vara en del av vårt team i Eslöv. Vi värdesätter engagemang och din kompetens. Gör skillnad varje dag – ansök nu

Ditt uppdrag

Är du legitimerad sjuksköterska och vill vara med och göra skillnad med fokus på god och säker patientvård? Välkommen att arbeta hos oss på Bergagårdens vård- och omsorgsboende. Där arbetar två sjuksköterskor och vi hoppas att du kan bli en av dom.

Utöver det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning har du som sjuksköterska en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. 

I rollen har du många kontaktytor så som kollegor, patienter och deras närstående samt enhetschef. 

Tjänsten är förlagd dagtid med helgtjänstgöring var sjätte vecka och 37 timmars veckoarbetstid. 


Din erfarenhet

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har god datorvana då vi utvecklas digitalt
  • Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

  • Har körkort för manuellt växlad bil då du behöver ta dig runt till våra patienter som finns i hela kommunen under helgtjänstgöringen Är det här du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

  • Du har förmågan att förmedla lugn och trygghet, ta ansvar och har god prioriteringsförmåga
  • Du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i arbetet


Vi erbjuder

Då våra patienters behov av hälso- och sjukvård varierar från att vara förebyggande till behov av avancerad sjukvård, så innebär rollen varierat och omväxlande arbete riktat mot en bred målgrupp.

Med kamratligt medarbetarskap, samt ett tillitsfullt ledarskap, gör vi skillnad för människor varje dag.


Vi är också stolta över att kunna erbjuda bland Skånes lägsta veckoarbetstider (37h/vecka dagtid och 34,33h/vecka kväll och natt).


Varmt Välkommen med din ansökan


Om arbetsplatsen

Bergagården ligger i östra delen av Eslöv med goda bussförbindelser in till centrum och endast 15 min promenadavstånd från tågstationen.

För oss är det viktigt att visa respekt och ödmjukhet till varandra och våra patienter samt deras anhöriga.

Även om arbetet inom sjuksköterskeenheten ofta i stor grad är självständigt så kommer du självklart ingå i ett team av erfarna kollegor där möjlighet till stöd finns. Du blir en del av ett stort kontaktnät där kollegor, områdeschefer, patienter och deras närstående ingår. Vi bedriver en avancerad vård i hemmet med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila Teamet och iDoc.

Välkommen till Eslöv - där hjärta, framtidstro och våra värdeord: engagemang, nyskapande och allas lika värde genomsyrar allt vi gör.


Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window