Senior och junior upphandlare sökes till Eslövs kommun

Ansök här (8 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun upplever 9 av 10 medarbetare sitt arbete som meningsfullt?

Inköps- och upphandlingsavdelningen i Eslövs kommun tillhör kommunledningskontoret och arbetar under kommunstyrelsens ansvarsområde.

Avdelningens uppdrag är att utifrån kommunens politiska mål använda upphandling som ett strategiskt och ekonomiskt styrmedel där tyngdpunkt på genomtänkta affärsmodeller och hållbara upphandlingsprocesser tillgodoser kommunens och medborgarnas behov av varor och tjänster över tid. På avdelningen finns funktioner inom upphandling, inköpssamordning och e-handel och vi arbetar tätt tillsammans.

Vi söker nu två upphandlartjänster,en junior och en senior roll, som vill vara med i kommunens fortsatta utveckling. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som upphandlare hos oss planerar, leder och genomför du självständigt kommunens upphandlingar av varor och tjänster. Du ansvarar för hela upphandlingsprocessen, från behovsanalys till avtalstecknande och avtalsförvaltning. Du ser upphandlingens strategiska betydelse för kommunen och arbetar mål- och resultatinriktat, både enskilt och i grupp.

I rollen som upphandlare bistår du även med konsultativt råd och stöd i organisationen och representerar Eslövs kommun i interna såväl som externa nätverk, bland annat genom information och utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom exempelvis juridik eller ekonomi, alternativt en YH-utbildning inom inköp och upphandling.

För att söka den seniora rollen krävs att du arbetat som upphandlare i minst fyra år. Erfarenhet av IT-upphandlingar, goda kunskaper i Excel, praktisk erfarenhet av arbete med spendanalyser och praktisk erfarenhet av kategoristyrning är meriterande.

För den juniora rollen krävs att du avslutat dina studier senast vårterminen 2022. Praktiskt upphandlingsarbete och erfarenhet av arbete i e-handelssystemet Visma Proceedo är meriterande.

Arbetet som upphandlare ställer höga krav på noggrannhet och struktur samt att du har en god förmåga att prioritera och planera arbetsuppgifter så att du kan arbeta i flera processer samtidigt. Då du också kommer ha många kontakter, både inom och utanför organisationen, är det viktigt att din samarbetsförmåga är god och att du kan skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att kommunens upphandlingar genomförs inom utsatt tid vilket ställer krav på leverans och resultat. Du ska i rollen som upphandlare vara bekväm med att fatta självständiga beslut för att nå kommunens mål. Du har goda kunskaper om affärer och ser möjligheter där andra inte gör det, likaså är du pedagogisk och skicklig på att kommunicera på ett tydligt och konkret sätt i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window