Säsongsanställd Idrottsplatsvaktmästare

Ansök här (3 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att att Eslövs kommun satsar på medarbetarnas hälsa och på en god arbetsmiljö? Vi har under 2022 en särskild satsning, hälsomiljonen, som syftar till förebyggande arbete inom arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som Idrottsplatsvaktmästare kommer du att ansvara för skötseln av våra grönytor och underhåll av våra idrottsanläggningar och idrottshallar. Det innebär bland annat gräsklippning, gödning, hjälpsådd och djupluftning av fotbollsplaner samt service på våra idrottsanläggningar. I början av säsongen kommer du att spendera en hel del tid i vår däckverkstad där du byter däck på kommunens bilar. I arbetet som vaktmästare ger du god service och ett professionellt bemötande åt våra föreningar samt åt våra besökare på de olika anläggningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd och avslutad gymnasieutbildning. Eftersom körning av större maskiner förekommer ser vi det som starkt meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning. Det är också meriterande om du har planskötarutbildning. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen som idrottsplatsvaktmästare ser vi att du är en person som ser lösningar på eventuella problem som uppkommer. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Eftersom du kommer arbeta i en verksamhet där det är viktigt med ett gott bemötande så trivs du med att möta besökare i olika sammanhang där information, hänvisning och övrig service ingår i dina arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window