Resursenhetschef till verksamhet funktionsnedsättning i Eslöv

Ansök här (6 dagar kvar)
job advertisement image


Är du en erfaren enhetschef som vill prova något nytt?

Vi inrättar nu en ny tjänst, resursenhetschef inom hela verksamhetsområdet funktionsnedsättning. Tjänsten är ett strategiskt och tidsbegränsat projekt för att säkerställa att våra chefer har de rätta förutsättningarna att kunna utföra sina uppgifter effektivt och leda sina medarbetare på ett framgångsrikt sätt.


Om du är redo att göra verklig skillnad i människors liv och leda med hjärta och kompetens, är detta din möjlighet att göra det.

Ditt uppdrag

Som resursenhetschef kommer du att:

  • ersätta ordinarie chefer vid exempelvis tillfällig frånvaro, chefsbyte eller på grund av omfattande förändringsarbeten inom verksamheten
  • stötta upp och utföra riktade uppdrag mot verksamheten
  • ansvara för den enhet du befinner dig på, vilket innebär att du går in operativt, har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar

Din erfarenhet

För att lyckas i rollen som resursenhetschef ser vi att:

  • du har universitets- eller högskoleexamen som är relevant för verksamheten
  • du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som chef där personal-, budget- och arbetsmiljöansvar har ingått
  • du på ett utmärkt sätt behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av verksamhetsområde funktionsnedsättning.

Är det här du?

Som ledare i Eslövs kommun ser vi att du:

  • är en trygg ledare som på ett modigt och självständigt sätt leder verksamheten
  • är samarbetsorienterad och prestigelös
  • är flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya situationer

Vi erbjuder

Du kommer att ingå i en ledningsgrupp med kunniga och engagerade kollegor och har möjlighet till inflytande och beslutfattande.

I din roll som resursenhetschef får du möjlighet till varierande och utmanande arbetsuppgifter och projekt för att hålla arbetet stimulerande samt ger möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Övrigt

Tjänsten är en projektanställning på ett år. Vi kommer att hålla inledande intervjuer 23 april och vi uppskattar om du planerar din tillgänglighet efter detta.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

Välkommen till Eslöv - där hjärta, framtidstro och våra värdeord: engagemang, nyskapande och allas lika värde genomsyrar allt vi gör. Tillsammans formar vi resultat och strävar mot vår vision: att bli Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Verksamhet funktionsnedsättning i Eslöv ger stöd och service till personer som har rätt till ett tryggt hem och en meningsfull sysselsättning för att kunna leva ett gott, självständigt och meningsfullt liv. Ett liv som alla andra.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window