Projektledare infrastruktur

Ansök här (13 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun har vi nyligen byggt om vårt torg, hjärtat i centrum?

Miljö och Samhällsbyggnad ansvarar för Eslövs kommuns miljöarbete, kartor, GIS och bygglov samt gator och parker. Förvaltningen arbetar med myndighetsutövning, planering och utförande. Avdelningen gata, trafik och park omfattar det offentliga rummet och gatumiljön. Verksamheten svarar för planering, projektering och upphandling av drift, underhåll och nyproduktion inom verksamheten. Avdelningen ansvarar även för trafikplanering och trafiksäkerhetsarbete.

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda dig spännande arbetsuppgifter i en engagerad arbetsmiljö. Som projektledare på avdelningen för gata, trafik och park håller du i utredningar och projektleder investeringsprojekt med inriktning på trafik och gata från början till slut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ansvara för infrastrukturprojekt med förstudie, projektering, upphandling och anläggnings entreprenad. Arbetet innebär att med stort ansvar delta i hela genomförande processen. Du blir härmed en viktig del i Eslövs framtida utveckling.

Tillsammans med kolleger, eller på egen hand samordnar du så att alla samhällsbehov blir beaktade i projekteringsskedet. Till din hjälp har du konsulter på ramavtal. Du samordnar de kompentenser och behov som behövs för att nå ett bra byggnationsunderlag.
Projektet börjar från idé, skiss och förstudie till att tillsammans med konsulter ta fram teknisk beskrivning, ritningar, mängdförteckning, mm. Därefter sammanställer du förfrågningsunderlag för genomförande av upphandling och tilldelning. I byggnationsskedet bevakar du kommunens intressen tillsammans med en byggledare. Viss byggledning av ombyggnadsprojekt kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.
Du registrerar kontinuerligt din tid för de olika projekten samt ansvarar för den ekonomiska uppföljningen av
investeringsbudgeten.

Kvalifikationer

Du som söker har en ingenjörsutbildning med inriktning väg och trafik och du har erfarenhet som projektledare för anläggningsarbeten. Har du även erfarenhet som platschef vid anläggningsentreprenader och/eller entreprenad ingenjör ses det som meriterande. Kunskap inom ABK, AB04 och AMAanläggning är starkt meriterade.

Som person är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Du sätter klart definierade mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du tar möjliga förändringar i beaktande samt utnyttjar tiden effektivt. Du identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter samt övervakar arbetet gentemot slutdatum och milstolpar. Utveckling av kunskaper genom kontinuerlig utveckling i professionen är viktigt för dig. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap till andra och visar förståelse för olika organisatoriska avdelningar och funktioner.
För att lyckas i tjänsten bevakar och håller du dig uppdaterad om omvärlden och trender samt identifierar förbättringsmöjligheter för organisationen. Du uppvisar ekonomisk medvetenhet och kontrollerar kostnader såväl som tänker i termer av god ekonomi och mervärde.

Välkommen med din ansökan till oss!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window