Projektledare Bygg till Eslövs kommun

Ansök här (50 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare Bygg leder och driver du projekten från beställning till överlämning. Du ansvarar för att ärenden åtgärdas inom angiven tidsram samt att kommunikationen till beställare sker på ett tydligt och serviceinriktat sätt. Du ska tillsammans med projektorganisationen och centrala stödresurser initiera, bereda och ansvara för genomförande och uppföljning av projektet med avseende på tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö.
Vidare skall du:

• Upprätta erforderliga tidplaner för projektet
• Upprätta kalkyler och budgetar enligt fastställda rutiner för projektet
• Ansvara för upprättande av erforderliga avtal med externa intressenter
• Tillse att erforderliga operativa möten hålls, exempelvis byggmöten, ekonomimöten, teknikmöten och projekteringsmöten
• Säkerställa att normer, anläggningskrav och föreskrifter m.m. följs av projektör och/eller utförare
• Bistå med teknisk rådgivning
• Fördela, genomföra och följa upp projektarbetet i enlighet med styrande dokument

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Ingenjörsexamen inom bygg, alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig eller motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet.
• Goda kunskaper inom LOU, AB, AF, ABT, ABK
• Erfarenhet av projektledning och/eller projekteringsledning
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• Rollen som entreprenör eller byggherre inom bygg- och fastighetsbranschen
• Arbete i offentlig sektor och ledarvana inom byggherreorganisationer
• Upphandlingar inom byggområdet i offentlig sektor

Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidplaner. Andra viktiga egenskaper är att du kan anpassa dig till olika situationer, kommer med idéer samt är intresserad av att utveckla våra arbetssätt. Det finns ett naturligt driv i dig att jobba mot mål och se resultat. För att nå framgång i arbetet krävs att du är kommunikativ och relationsskapande både inom och utanför den egna organisationen.

Övrig information

I den här rekryteringen samarbetar Eslövs kommun med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson på Jefferson Wells, 044-203871 alt. linda.svensson@jeffersonwells.se eller Alexandra Ivstam, 044-203863 alt. alexandra.ivstam@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag. Dock senast den 14 augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window