Musiklärare

Ansök här (6 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att:
På Harlösa skola är vi stolta över
• våra trevliga och studiemotiverade elever
• vår kompetenta och professionella personal
• vår fina skola med dess vackra utsikt

Harlösa skola är en liten F-6 skola med ca 100 elever. Skolan är vackert belägen i östra Eslöv med en fantastisk utsikt över det skånska landskapet.

På denna lilla enhet finns stora möjligheter att tillsammans med engagerad personal skapa en trygg miljö och goda förutsättningar för lärande för våra elever. Skolans mindre format ger en familjär ton och en trygghet hos barnen där alla känner alla. På Harlösa skola värdesätter vi att skapa goda relationer med våra elever och att vara goda förebilder som vuxna.

Kunskaper och ett lustfyllt lärande står i centrum. Här finns utrymme för såväl baskunskaper som fantasi, skapande och rörelse. Skolan arbetar för att varje elev ska utvecklas så långt som det är möjligt utifrån sina förutsättningar.

Det är hög trivsel och trygghet på skolan, glädje präglar vardagen och lärandet. Varje elev växer i sin självkänsla. Eleverna möts av tydliga vuxna som bryr sig om dem.

Arbetsuppgifter

Harlösa skola söker nu en musiklärare för undervisning av musik i skolans alla årskurser F-6. Tjänsten är på deltid (40 %).

I musikläraruppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl tillsammans med arbetslagen på skolan. Som musiklärare hos oss arbetar du för att nå varje elev, du reflekterar över din undervisning och lärmiljön i klassrummet och du stärker eleverna i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du är en viktig förebild och vill vara med att utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande. I ditt arbete är du ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vidare ska du ha förmågan att skapa väl fungerande samarbeten med kollegor, elever och vårdnadshavare för att bidra till en god samverkan på arbetsplatsen.
Om du har lärarlegitimation i musik och tidigare har undervisat i ämnet ser vi det som meriterande.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window