LSS-Handledare

Ansök här (15 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att 9 av 10 anställda på Eslövs kommun tycker sitt arbete är meningsfullt?

Bjärevägen 2 i Eslöv är ett gruppboende där vi arbetar i utifrån individens behov för att kunna erbjuda en meningsfull vardag. Välkommen till ett boende där den ena dagen inte är lik den andra. Här bor brukare med varierande omvårdnadsbehov. På boendet har vi personalrum, allrum och varje brukare har en egen lägenhet.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ha ett meningsfullt, intressant och utvecklande arbete. Som LSS-handledare ger du stöd och service utifrån brukarnas behov och önskemål samt utifrån individuella genomförandeplaner.

Stödinsatserna utgår från brukarnas individuella behov för att främja förmågor, integritet, delaktighet och självbestämmande. Här stöttar du brukare som även har medicintekniska omvårdnadsbehov.

En arbetsdag kan bland annat bestå av att ge stöd och hjälp med personlig omvårdnad, måltider, aktiviteter, städning, tvätt och annat som den du stödjer behöver hjälp med. Det ingår även skötsel av enhetens lokaler, matlagning och inköp.

Utöver det har du ansvar för att hålla ett nära och gott samarbete med företrädare, anhöriga samt andra professioner inom hälso- och sjukvården.
Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, vakennatt och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läst vård- och omsorgsrelaterad YH utbildning med inriktning funktionsnedsättning, Barn-och fritidsprogrammet, Omsorgspedagog, Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat inom LSS. Har du kunskap om demens, autism, ABC-nivåerna eller lågaffektivt bemötande är även detta meriterande. Vidare ser vi gärna att du har B-körkort för personbilar med manuell växellåda då körningar kan förkomma i tjänsten.

I ditt arbete är du är hänsynstagande och sätter brukarens behov i centrum. I rollen som LSS-handledare är det viktigt att du känner dig trygg och har förmåga att stå upp för egna åsikter. Våra gemensamma värdeord; engagemang, nyskapande och allas lika värde är en ledstjärna för dig i ditt arbete, därför ser vi att du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete. För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du är lösningsorienterad och har en god förmåga att snabbt hitta lösningar på uppkomna problem.

Då du i rollen kommer att ha daglig kontakt med brukare är det ett krav att du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation vilket ställer krav på datorvana.

Tänk på att beställa hem utdrag från belastningsregistret, Det kommer du behöva uppvisa vid eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window