Lärare i textilslöjd till Källebergsskolan

Ansök här (8 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på Källebergsskolan utvecklar personal och elever varandra varje dag!

På Källebergsskolan trivs elever och personal och hos oss värdesätter vi ledorden samarbete, gemenskap, trygghet. Vi står för en undervisning som utmanar elever och personal till att våga tänja på sina gränser.

Källebergsskolan är en 7-9 skola i Eslöv med ca 25 pedagoger och 270 elever. Det finns en idrottsprofil på skolan, där en del elever har handboll på sitt schema.

I höst flyttar slöjdundervisningen till helt nybyggda lokaler integrererat med skolans övriga lokaler så det finns möjlighet för dig som lärare i textilsslöjd att skapa en ny kreativt undervisningssal.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi i Eslövs kommun en lärare i textilslöjd för årskurs 7-9 till Källebergsskolan. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar.

Du är en del av ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för att ge eleverna rätt förutsättningar för att lyckas. Du har också ett nära samarbete med skolans andra lärare och kommer att vara en del av det kommunövergripande nätverket för slöjdämnet.

Mentorskap för åk 7-9 ingår i tjänsten.

Observera att vi kommer att hålla intervjuer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i textilslöjd för årskurs 7-9. Vi ser det som meriterande om du har arbetat som lärare tidigare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

Vidare är det av vikt att du har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du är en viktig förebild och vill vara med att utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande.

Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du har lätt för att samverka med elever, kollegor och vårdnadshavare.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du även ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Vidare är du en stabil och trygg pedagogisk ledare med förmåga att hantera stress på ett konstruktivt sätt.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window