Lärare i spanska och annat ämne

Ansök här (4 dagar kvar)
job advertisement image

Vi söker en lärare i spanska i kombination med annat ämne. I arbetsuppgifterna ingår planering, undervisning, mentorskap och andra sedvanliga arbetsuppgifter för lärare.

Ditt uppdrag:

  • Hos oss undervisar du på en skola med ett brett utbud av utbildningar och arbetar med elever både från yrkes- och högskoleförberedande program.
  • Du kommer att ingå i arbetslag och ämneslag, där samverkan kring elever och undervisning sker.

Din erfarenhet:

  • Du är legitimerad lärare och har erfarenhet av att undervisa på gymnasiet.
  • Om du undervisat på yrkesprogram är detta meriterande.


Är det här du?

  • Du besitter god ledarskapsförmåga och ett relationellt, positivt, förhållningssätt som skapar en trygg miljö i klassrummet.
  • Genom tydlighet, engagemang och återkoppling utvecklar du elevernas kunskaper och leder dem mot målen.
  • Din undervisning är väl organiserad och du vet vikten av god planering och struktur.


Vi erbjuder:

Vi är en kommunal gymnasieskola som erbjuder en bredd av både yrkes- och högskoleförberedande program. Hos oss står alltid elevernas utveckling och lärande i centrum och tillsammans lägger vi grunden för lyckade studier och ett hållbart yrkesliv. Vår fräscha, ändamålsenliga lokaler ligger ett stenkast från stationen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt:

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

Med en stark passion, tro på framtiden och respekt för våra grundläggande principer - engagemang, nyskapande och allas lika värde - strävar vi gemensamt efter att skapa resultat och förverkliga vår vision; att vara den mest attraktiva kommunen att bo och verka i Skåne år 2025.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window