Lärare i naturkunskap

Ansök här (16 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun har en ny gymnasieskola sedan 3 år med många elever som söker till oss?

Vårt samhälle behöver människor som vågar tänka nytt, möta utmaningar, ta egna initiativ och utveckla ny kunskap. På Carl Engströmgymnasiet är vi övertygade om att alla har kapacitet att forma sin egen framtid och bidra till samhället. Vi är stolta över att vara en del av unga människors utveckling och ser det som ett privilegium att få möjlighet att påverka ungdomars uppväxt. Vi har höga förväntningar på både våra elever och på oss själva och vi tror på att alla vill utvecklas. Vi tar ansvar för elevernas lärande och tillsammans vill vi och kan göra skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare som är utbildad lärare i naturkunskap. Tjänsten innefattar undervisning på såväl yrkes- som högskoleförberedande program. I tjänsten ingår förutom undervisning, planering av undervisning och bedömning av elevernas utveckling mot målen samt mentorskap.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har lärarlegitimation i naturvetenskap. Vidare är det viktigt att du som söker har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa och utvecklas. Du är en viktig förebild, är resultatinriktad och strävar efter att utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande. Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö.

I din roll som lärare är det även viktigt att du är analytisk och har en god förmåga att hitta lösningar på uppkomna problem. Som person är du strukturerad och ser till att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Eftersom tjänsten innefattar regelbunden kontakt med både kollegor och elever är det av vikt att din samarbetsförmåga är mycket god.

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter.
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window