Lärare i matematik till Källebergsskolan

Ansök här (1 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på Källebergsskolan utvecklar personal och elever varandra varje dag!

På Källebergsskolan trivs elever och personal och hos oss värdesätter vi ledorden samarbete, gemenskap, trygghet. Vi står för en undervisning som utmanar elever och personal till att våga tänja på sina gränser.

Källebergsskolan är en 7-9 skola i Eslöv med ca 25 pedagoger och 270 elever. Det finns en idrottsprofil på skolan, där en del elever har handboll på sitt schema.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär matteundervisning i årskurserna 7-9. Som lärare tillhör du ett kollegie där man arbetar med att ge eleverna rätt förutsättningar att lyckas. Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp undervisningen utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl tillsammans med arbetslagen på skolan. Du utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat. Som lärare hos oss arbetar du för att nå varje elev, du reflekterar över din undervisning och lärmiljön i klassrummet och du stärker eleverna i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I uppdraget ingår även att vara mentor i en av skolans klasser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik för årskurs 7-9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skolverksamheten sedan tidigare och erfarenhet av annat arbete med barn och unga är också meriterande för tjänsten. Då det i uppdraget ingår mentorsarbete ser vi gärna att du har erfarenhet inom detta.

Ett tydligt ledarskap samt förmåga och erfarenhet av att anpassa undervisningen till olika behov ser vi som viktigt. Du skapar förtroende hos eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Undervisningen ska du kunna anpassa utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. Du gillar att arbeta kreativt och kommer gärna med nya idéer. Vidare värdesätter vi att du kan arbeta strukturerat där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Som lärare har du ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med kollegor, elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window