Lärare i bild och/eller svenska till Ekenässkolan

Ansök här (7 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs Kommun har 9 av 10 medarbetare som tycker att sitt arbete är meningsfullt?

Ekenässkolan är en nyrenoverad 7-9-skola med cirka 400 elever, naturskönt belägen invid Trollsjön i centrala Eslöv. Hos oss arbetar lärare och elever tillsammans för att våra elever ska utvecklas mot sin potential.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är utbildad lärare och vill spela en stor roll i elevernas vardag. Dina arbetsuppgifter består av att undervisa i bild (30%) i årskurs 7-9 och/eller svenska (30%) i årskurs 7 och utifrån läroplanen planera, genomföra och följa upp undervisningen. Som lärare hos oss tillhör du ett kollegie där vi arbetar tillsammans för att ge eleverna rätt förutsättningar att lyckas. Din viktigaste uppgift är att utmana och stödja eleverna så att de når goda studieresultat.

Tjänsten är tidsbegränsad till ett läsår, fram till 230615.

För rätt person och om intresse finns kan det bli aktuellt att utöka tjänsten med rollen som biblioteksassistent.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i svenska och bild. Har du tidigare undervisat på högstadiet, i svenska eller bild, ser vi det som starkt meriterande.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Du är anpassar dina pedagogiska metoder utifrån elevens individuella behov eller elevgruppens behov. Du är en trygg och viktig förebild som strävar efter att utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande. Du planerar dina lektioner i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande där du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet.

För att lyckas och trivas hos oss är det även av vikt att du har en positiv elevsyn och förmågan att skapa goda relationer och ett bra samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare skapar du en öppen, trygg och kreativ lärandemiljö.

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter.
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window