Lärare åk F-6

Ansök här (9 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Flyingeskolan har tre fritidshemsavdelningar, vilka erbjuder en mängd olika aktiviteter?

Flyingeskolan är en F-6-skola i de östra delarna av Eslövs kommun. En mindre enhet, engagerad personal samt läget ger oss möjlighet att skapa trygga miljöer och goda förutsättningar för våra elever.

På skolan strävar vi efter att ge eleverna en hälsosam livsstil. Vi tycker att rörelse är viktigt och våra elever har utökad idrott. Närheten till fina naturområden ger god möjlighet för utomhuspedagogik. Vi har också tillgång till en lekvänlig skolgård och en stor idrottshall. Sedan flera år tillbaka satsar vi dessutom extra på läsning för alla elever, vilket genererar goda resultat i alla ämnen. Skolbiblioteket och skönlitteraturen intar en central plats i det pedagogiska arbetet. På skolan används dagligen datorer, Ipads och smartboards.

Hos oss får du jobba med professionella och trevliga kollegor där alla hjälp åt!
Läs gärna mer om vår skola på skolans hemsida https://eslov.se/utbildning-barnomsorg/grundskola/grundskolor/utanfor-eslovs-tatort/flyingeskolan/

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill spela en stor roll i elevernas vardag. Dina arbetsuppgifter består av att utifrån läroplanen planera, genomföra och följa upp undervisningen. Undervisning sker på låg- och mellanstadiet i olika ämnen.

Du ingår i ett inspirerande arbetslag, samarbetar med kollegorna och är mentor för en klass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i F-6. Har du tidigare arbetat som grundskolelärare ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Du är anpassar dina pedagogiska metoder utifrån elevens individuella behov eller elevgruppens behov. Du är en viktig förebild som är resultatinriktad och strävar efter att utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande. Du planerar dina lektioner i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande där du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet.

För att lyckas och trivas hos oss är det även av vikt att du har en positiv elevsyn och förmågan att skapa goda relationer och ett bra samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare skapar du en öppen, trygg och kreativ lärandemiljö. Vidare behärskar du svenska i både tal och skrift.

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter.
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window