Kvällsjuksköterskor sökes till Eslövs kommun

Ansök här (8 dagar kvar)
job advertisement image

Eslövs Kommun söker sjuksköterska som tillsammans med oss vill vara med och forma framtidens vård.


Ditt uppdrag

Som kvällssjuksköterska arbetar du inom hela vår hemsjukvård och träffar patienter på särskilt boende, LSS, korttidsenheten och i ordinärt boende. Arbetet är i stor grad självständigt, men du kommer ingå i team av erfarna kollegor där möjlighet till stöd och rådgivning finns.

Tjänsten är en kvällstjänst och inte någon kombination natt-kväll.

Tjänsten är antingen 75% rena kvällar eller 100% mix dag/kväll med övervägande kväll. Helg tjänstgöring var 3:e helg.

Arbetsuppgifter består av punktinsatser men också att lösa akuta behov som uppstår hos våra patienter med hemsjukvård.

Som kvällssjuksköterska i kommunen har du många kontaktytor och är en del av ett stort nätverk då vi arbetar över hela hemsjukvården. Vår kvällstjänst ger stor möjlighet till variation i arbetet då vi hjälper patienter med olika behov av HSL.

Tjänsten är på 100% men mindre tjänstgöringsgrad är möjlig.

Din erfarenhet

Legitimerad sjuksköterska

Körkort B för manuell växellåda och kan cykla

Svenska språket i tal och skrift

Datorvana, tjänsten kräver god datorvana då vi arbetar med att utveckla oss digitalt

Tidigare erfarenhet av hemsjukvård eller motsvarande

Är det här du?

Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats.

Anpassar sig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Vi erbjuder

Då våra patienters behov av hälso- och sjukvård varierar från att vara förebyggande till behov av avancerad sjukvård, så innebär rollen varierat och omväxlande arbete riktat mot en bred målgrupp.

Genom aktivt och modigt medarbetarskap, samt ett tillitsfullt ledarskap, gör vi skillnad för människor varje dag. 

Vi är också glada över att kunna erbjuda bland Skånes lägsta veckoarbetstider 37h per vecka för de som arbetar dagtid och 34,33h per vecka för de som arbetar kväll.

Om arbetsplatsen

Även om arbetet inom sjuksköterskeenheten ofta i stor grad är självständigt så kommer du självklart ingå i ett team av erfarna kollegor där möjlighet till stöd finns. Vi bedriver avancerad vård i hemmet med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila Teamet och iDoc.

Kvällssjuksköterskan utgår ifrån hemsjukvårdens lokaler. Där finns kollegor i form av tjugo talet sjuksköterskor. I dessa lokaler huserar även rehab enhet och flera hemvårds grupper.

Välkommen till Eslöv där hjärta, framtidstro och våra värdeord engagemang, nyskapande och allas lika värde genomsyrar allt vi gör.

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


Om arbetsplatsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window