Hemgångsteamet söker ny distriktssköterska/sjuksköterska

Ansök här (5 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på sjuksköterskeenheten gör våra medarbetare skillnad varje dag?

Hemgångsteamet i Eslöv är en enhet med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor. Teamets uppdrag är att ge stöd och vård till personer som efter en sjukhusvistelse återgår till sitt ordinära boende. Vi utgår från Kvarngatan 7 i centrala Eslöv med närheten till tåg och buss men har hela kommunen som arbetsområde.

Att arbeta som sjuksköterska i Eslövs kommun innebär många möjligheter och du är viktig för att få välfärden att fungera. Att arbeta i andra människors hem bidrar till möten som berör och din roll som sjuksköterska etablerar du över tid en god kontakt med patienterna och deras närstående.

Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna, engagerade, nyskapande och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Eslövs framtid där allas lika värde är av största vikt. Vårt uppdrag är att göra livet bättre för andra människor, och det gör vi - varje dag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra medicinska insatser i patientens egna hem och du kommer handleda omvårdnadspersonal samt delegera vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du kommer även ha ett nära samarbete med SVU teamet och kollegorna på Hemsjukvården som också utgår från samma adress. Närheten till kollegorna är viktig. Du kommer stötta upp där du bäst behövs när det inte finns någon ny patient att ta hand om i teamet.

Vi erbjuder våra patienter en god, säker och nära hälso- och sjukvård utifrån möjligheterna i kommunal sjukvård och i det nära goda samarbetet med våra fyra vårdcentraler.

I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation. Vi dokumenterar i Life care HSL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska, specialist inom vård av äldre eller sjuksköterska med erfarenhet av kommunalvård, hemgångar via Mina Planer och som klarar av att arbeta självständigt men också uppskattar teamarbete. För att du ska vara aktuell för oss behöver du ha flerårig arbetslivserfarenhet i en liknande roll.

Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service. Som person är du trygg, stabil och ansvarstagande. Du har förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situation och person, du strukturerar och driver ditt arbete både självständigt och tillsammans med teamet.
Samtidigt är du lyhörd med förmåga att sätta dig in i andra personers situation och du anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och ser förändringar som nya möjligheter.

Du har B-körkort för manuellt växlad bil och kan cykla.

Vi på sjuksköterskeenheten är stolta över vår fina gemenskap på områdena som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och en dedikerad chef som förstår din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window