Gymnasielärare i matematik till Carl Engströmgymnasiet

Ansök här (2 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Vårt samhälle behöver människor som vågar tänka nytt, möta utmaningar, ta egna initiativ och utveckla ny kunskap. På Carl Engströmgymnasiet är vi övertygade om att alla har kapacitet att forma sin egen framtid och bidra till samhället. Vi är stolta över att vara en del av unga människors utveckling och ser det som ett privilegium att få möjlighet att påverka ungdomars uppväxt. Vi har höga förväntningar på både våra elever och på oss själva och vi tror på att alla vill utvecklas. Vi tar ansvar för elevernas lärande och tillsammans vill vi och kan göra skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare som är utbildad lärare i matematik. Ytterligare ämnen är också intressanta. Tjänsten innefattar undervisning på såväl yrkes- som högskoleförberedande program. Delar av undervisningen att ske tillsammans med andra matematiklärare för att i olika konstellationer (exempelvis genom ett tvålärarsystem eller i mindre grupper) hitta vägar för eleverna att lära sig så mycket matematik som möjligt.

Tjänsten är tidsbegränsad och omfattar mellan 50 och 100% under vårterminen 2023.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker:
• Är utbildad lärare i matematik och har lärarlegitimation

Meriterande är:
• Om du har relevant utbildning inom ämnet

Vidare ser vi att du:
• Har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande och har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa och utvecklas

• Är resultatinriktad och strävar efter att utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande. Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö

• Har en god förmåga att arbeta teambaserat eftersom arbetsuppgifterna innefattar samarbete med övriga kollegor

• Kan arbeta strukturerat där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter!

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window