Grundskollärare årskurs 4-6 till Fridasroskolan

Ansök här (3 dagar kvar)
job advertisement image

Vill du vara med och forma framtidens ledare? På Fridasroskolan strävar vi efter att vara en plats där varje elev får möjlighet att växa och utvecklas till sin fulla potential. Vi tror på att skapa en miljö där elevernas lärande är meningsfullt och där vi tillsammans med våra kollegor skapar en positiv och inkluderande lärmiljö.

Ditt uppdrag:

  • Förbereda och hålla lektioner för årskurs 4-6, med fokus på att göra läroplanen till levande och meningsfullt lärande.
  • Delta i planerings- och utvecklingsarbete för att kontinuerligt förbättra och anpassa undervisningen.
  • Ansvara för föräldramöten och utvecklingssamtal för att säkerställa en öppen kommunikation och samarbete med vårdnadshavare.


Din erfarenhet:

  • Lärarlegitimation för undervisning i årskurs 4-6, med behörighet att undervisa i minst ett kärnämne och sidoämne.
  • God insikt i skolans styrdokument och förmåga att tillämpa dem i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Vi letar efter dig som kan arbeta strukturerat, planera effektivt och har en stark samarbetsförmåga. Du trivs med att bygga goda relationer och är öppen för att arbeta med många olika kontaktytor. Din analytiska förmåga gör att du kan skapa meningsfullt lärande för varje elev.

Vi erbjuder:

  • En arbetsplats där vi ser alla medarbetare som en viktig del av gemenskapen.
  • Goda resurser för att stödja dig i ditt arbete och säkerställa elevernas måluppfyllelse.
  • Möjligheten att vara en del av en skola där vi tillsammans strävar efter att forma framtidens ledare.


Övrigt:

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.
Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun går mot strömmen och ökar lärarbehörigheten?

På Fridasroskolan ser vi alla barn som vårt gemensamma ansvar. Vi hjälps åt att skapa en trygg arbetsmiljö för medarbetare såväl som elever. Med hjälp av goda resurser ser vi till att eleverna får en god måluppfyllelse.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window