Grundskollärare åk 4-6

Ansök här (4 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun går mot strömmen och ökar lärarbehörigheten?

På Fridasroskolan ser vi alla barn som vårt gemensamma ansvar. Vi hjälps åt att skapa en trygg arbetsmiljö för medarbetare såväl som elever. Med hjälp av goda resurser ser vi till att eleverna får en god måluppfyllelse.

Arbetsuppgifter

I arbetet som grundskollärare ingår det att förbereda och hålla lektioner, delta i planerings- och utvecklingsarbete på skolan samt att i viss mån hålla i föräldramöten och utvecklingssamtal.

Du arbetar utifrån läroplanen och omsätter den till meningsfullt lärande för eleverna. Tillsammans med dina kollegor i ett trelärarsystem medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande lärmiljö skapas för varje elev under skoldagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i åk 4-6. I din legitimation har du behörighet att undervisa i minst ett kärnämne. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vi ser det som meriterande om du har arbetat som lärare tidigare.

I arbetet som grundskollärare ingår det att förbereda och hålla lektioner, delta i planerings- och utvecklingsarbete på skolan samt att i viss mån hålla i föräldramöten och utvecklingssamtal. En regelbunden kommunikation med elever, vårdnadshavare och kolleger är således en stor del av uppdraget. Därför är det av vikt att du har ett relationsskapande förhållningssätt och är en god kommunikatör med förmågan att uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vidare värdesätter vi att du kan arbeta strukturerat där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen som grundskollärare är det även av vikt att du har en god samarbetsförmåga, lätt för att bygga relationer och trivs med många kontaktytor.

Stämmer ovanstående in på dig? Då kan du vara den vi letar efter.
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window