Förvaltningsadministratör för Vård och Omsorg sökes till Eslövs kommun

Ansök här (11 dagar kvar)
job advertisement image

Gillar du variation i ditt dagliga arbete och är du redo för nya utmaningar? Då har du nu chansen att bli en viktig del i vår organisation.

Ditt uppdrag

Som förvaltningsadministratör arbetar du inom Vård- och Omsorgsförvaltningens administrativa enhet som ett stöd till förvaltningens verksamheter. Då du kommer att arbeta med förvaltningsövergripande administration i nära samarbete med förvaltningschef och andra administrativa kollegor har du en central och viktig funktion på vår enhet.

I ditt uppdrag ingår att säkerställa en effektiv och rättssäker diarieföring och arkivhantering på förvaltningen. Det gör du genom att bland annat ge ett verksamhetsnära stöd i ärendehanteringssystemet Evolution, bevarande- och gallringsfrågor och posthantering. Du driver diarieföringen så att hanteringen blir enkel, korrekt och handlingarna återsökningsbara. Du kommer även arbeta som dokumenthanteringsombud och uppdatera information som berör ditt område på intranätet. Även andra arbetsuppgifter kan tillkomma.

Välkommen till en arbetsplats som står för engagemang, nyskapande och allas lika värde

Din erfarenhet

  • Du är har som lägst en gymnasial utbildning inom administration, ekonomi, samhällsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Du har några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, framförallt diarieföring.
  • Du har goda datakunskaper och kan snabbt sätta dig in i nya system.
  • Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift, samt är duktig på att uttrycka dig skriftligt.

Meriterande erfarenheter är

  • Arbetat med liknande arbetsuppgifter inom offentlig verksamhet.
  • Tidigare erfarenhet av arbete i systemen Evolution, Proceedo, Raindance och Qlikview.

Är det här du?

Som förvaltningsadministratör hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarstagande. Du har förmågan att kunna planera och organisera ditt arbete och kan prioritera om när situationen kräver det. Vidare har du ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Din samarbetsförmåga är mycket god och du har därmed lätt för att bygga relationer. Följa de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen är andra viktiga egenskaper som förvaltningsadministratör. Vi söker dig som är en utpräglad serviceperson samt prestigelös och lösningsorienterad i ditt arbete. Du kan anpassa dig till förändringar och ser utmaningar som möjligheter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder distansarbete utifrån vad verksamheten tillåter. Du som medarbetare hos oss kommer även kunna löneväxla till pension. Löneväxlingen innebär att du varje månad avstår en del av din kommande bruttolön, vilket istället betalas månadsvis till en tjänstepensionsförsäkring.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt hälsa och bistånd. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.

Eslövs kommun är klimatneutral med god biologisk mångfald där vi tar tillvara på våra resurser och lokala förutsättningar. Vi är innovativa och utvecklas i samspel med vår miljö med kommande generationer i åtanke.

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


Om arbetsplatsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window