Förskollärare

Ansök här (13 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun satsar vi på förskolan? Det har resulterat i en verksamhet med 67 % förskollärare. Vårt mål är att komma upp 75 %.

I rektorsområdet finns det fyra förskolor. Gladbacken och Birkebo i Harlösa. Paletten och Lindebo i centrala Eslöv.

Vi erbjuder alla våra anställda en egen iPad till dokumentation m.m. Vi erbjuder även arbetskläder för utevistelse. Vi satsar mycket på personalen i förskolan genom att erbjuda olika kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. För oss är det viktigt att vara medforskare med barnen. I samarbete med arbetslaget kommer du att vara med och utveckla förskolans undervisning, den tillgängliga miljön utifrån barnens intressen och arbeta med att synliggöra lärandeprocessen. Tillsammans med dina kollegor, har du ansvar för att reflektera, analysera och utveckla den pedagogiska verksamheten samt följa och dokumentera barnens förändrande kunnande över tid. Det ingår även att samverka med pedagogista för att utveckla projekt och barns lärande. I verksamheten ingår även IKT-ombud som stöttar och vägleder kring det digitala arbetet.

Vi på förskolan är måna om att skapa de bästa förutsättningarna för att ge dig verktyg att lyckas i ditt uppdrag. Detta innebär bland annat PUT = Pedagogisk utvecklingstid både i arbetslaget och individuellt och uppstartsdagar för det egna arbetslaget vid terminsstart. Detta har visat sig ge positiva effekter både vad det gäller kvalitén på utbildningen och på arbetsmiljön. Det digitala lärandet har utvecklats i stor omfattning och för att möta denna utveckling har både barn och pedagoger tillgång till olika digitala verktyg.

I Eslövs kommun erbjuder vi alla våra anställda arbetskläder för uteverksamhet samt en egen iPad till dokumentation m.m. Eslövs kommun satsar även mycket på personalen i förskolan genom att erbjuda olika kompetensutvecklingar inom bland annat Läslyftet, ICDP (bemötande), SKUA = Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och TMO= Traumamedveten omsorg.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat i rollen som förskollärare tidigare.

Eftersom tjänsten innefattar kontakter med barn, kollegor och föräldrar är det viktigt att du är relationsskapande och samtidigt har en god samarbetsförmåga. I rollen som förskollärare förväntas du även vara vetgirig och hålla dig à jour inom din profession. Vidare är du kreativ, har en god förmåga att sätta dig in i andras situation och anpassa utbildningen utifrån alla barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i grupp.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window