Förskollärare till förskoleklass i Eslöv!

Ansök här (1 dagar kvar)
job advertisement image

Beläget i det natursköna Trollsjöområdet, är vår f-6 skola med 360 elever och 50 dedikerade medarbetare. Just nu söker vi en passionerad förskollärare till vår förskoleklass.


Ditt uppdrag:

  • Ansvara för undervisningen i förskoleklassen tillsammans med fyra andra förskollärare, med fokus på att följa och implementera skolans styrdokument.
  • Delta i morgontid på fritids samt fritidsverksamhet under loven för att säkerställa en kontinuerlig och stimulerande miljö för eleverna.

Din erfarenhet:

  • Legitimation som förskollärare.
  • Behärskning av det svenska språket i tal och skrift.
  • God kännedom och tillämpning av skolans styrdokument för att skräddarsy undervisningen efter elevernas individuella behov.

Är det här du?

Vi söker dig som brinner för att skapa en positiv lärmiljö och som trivs med att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är van att arbeta i en miljö som kräver ansvarstagande, flexibilitet och samarbetsförmåga. Din förmåga att organisera och systematisera ert gemensamma arbete i arbetslaget är en avgörande komponent för oss.


Vi erbjuder:

  • En unik möjlighet att vara en del av en skola som sätter rättighetsbaserad utbildning i centrum.
  • En stabil semestertjänst och tillsvidareanställning som ger dig möjlighet att göra verklig skillnad varje dag.
  • En inspirerande arbetsmiljö där ditt engagemang och din kompetens är värdefulla för att forma framtidens generation.


Övrigt:

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


Stämmer ovanstående på dig? Då kan du vara den vi letar efter!

Välkommen med din ansökan.


Om arbetsplatsen

Västra skolan är en f-6 skola som ligger inbäddad i det vackra Trollsjöområdet. Hos oss finns cirka 360 elever och cirka 50 medarbetare. Nu söker vi dig som vill arbeta som förskollärare i förskoleklass.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window