Förskollärare Bergabo förskola

Ansök här (6 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun satsar vi på kollegialt lärande och professionshandledning mellan förskolorna.

Bergabo förskola har 4 avdelningar som ligger direkt i anslutning till ett naturskönt område i östra Eslöv

Arbetsuppgifter

I samarbete med arbetslaget kommer du att vara med och utveckla förskolans undervisning, den tillgängliga miljön utifrån barnens intressen och synliggöra lärandeprocessen. För oss är det viktigt att vara medforskare med barnen. Barnen skall bli rustade med massor av erfarenheter utifrån deras nyfikenhet. Tillsammans med dina kollegor, har du ansvar för att reflektera, analysera och utveckla den pedagogiska verksamheten samt följa och dokumentera barns förändrande kunnande över tid.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på förskola, goda kunskaper i pedagogisk dokumentation och goda kunskaper om digitalisering i förskola samt erfarenhet av lärplattformen Unikum.

I din roll som förskollärare arbetar du enligt en tydlig process, du organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det som påbörjats. Du har ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Därför är det av vikt att du har en god samarbetsförmåga, tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer.

Vi söker dig som är engagerad, nyskapande och ser allas lika värde i dina kontakter med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser att du är trygg i ditt uppdrag, står upp för egna åsikter, har mod att säga ifrån och förmåga att skilja på sak och person. Vidare ser vi att du har förmåga att anpassa dig till ändrade situationer, du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window