Eslövs kommun söker undersköterskor till hemvården

Ansök här (16 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Visste du att

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i hemvården utför du omsorg-, omvårdnads- och serviceinsatser i brukarens hem. Du utgår alltid från brukarens egna förmågor där du arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt för att förbättra brukarens livskvalité. Arbetet som undersköterska är varierande och arbetsuppgifterna består bland annat av delegerade arbetsuppgifter, inköp, städ och tvätt samt andra sociala aktiviteter.

Hemvården består av fem olika enheter/områden. Hemvården Ytter förflyttar sig med bil och övriga enheter med cykel eller gång. Insatserna planeras och publiceras i smarta telefoner som är ett digitalt arbetsredskap. Arbetstiderna varierar och schemat innefattar dagtid, kvällar, natt och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med godkända betyg. Vi tar oss runt med bil, cykel alternativt gång till våra brukare. Därför är det ett krav för tjänsten att du kan cykla och i hemvårdens Ytterområde är det även krav att du har B-körkort. Då arbetet består av att bemöta våra brukare krävs det att du behärskar det svenska språket, både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från yrket ser vi det som meriterande.

Som undersköterska i hemvården möter du dagligen brukare i deras hem och det är av stor vikt att du tycker om mötet med människor. Du har ett gott bemötande där du anpassar dig efter varje situation och person. För dig är kvalitet viktig där du fokuserar på brukarens behov. Arbetet är till stor del självständigt och det är viktigt att du har förmågan att lösa problem och planera om vid behov. Tillsammans vill vi säkerställa att våra brukare får den hjälp de ska ha därav är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Då vi även utför HSL-insatser behöver du vara noggrann i arbetet.

Övrig information

Schemalagd arbetstid som innefattar dagtid, kvällar, nätter och helger.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window