Eslövs kommun söker timvikarier till förskolan

Ansök här (3 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Förskolan i Eslövs kommun präglas av trygghet, gemenskap och glädje. Vi arbetar för att varje barn ska känna sig sedd av närvarande och lyhörda pedagoger med en positiv attityd. Detta främjar vi genom att mycket av verksamheten sker tillsammans att alla barn och pedagoger lär känna varandra och skapar en trygg miljö tillsammans.

Vi lägger stor vikt vid en välkomnande, öppen och lärorik miljö där barnen inspireras till socialt samspel och utforskning.

Arbetsuppgifter

Nu när några av våra timvikarier har gått vidare till nya äventyr så behöver vi
rekrytera fler duktiga vikarier.
Du erbjuds ett givande och meningsfullt arbete och din insats är betydelsefull för oss.
Som timvikarie arbetar du vid ordinarie personals frånvaro vid både kortare och lite längre uppdrag.

Under en arbetsdag stöttar du barn i åldrarna 1-5 år vid måltider, utevistelse, lek och andra aktiviteter.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, Måndag till Fredag

Kvalifikationer

För att vara timvikarie hos oss
• ska du vara över 18 år och ha avslutat dina gymnasiestudier
• behöver du kunna tala och skriva obehindrat på svenska
• ska du kunna uppvisa ett giltigt utdrag från belastningsregistret
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Det är meriterande om
• du har en barnskötarutbildning eller erfarenhet av att arbeta på förskola
• du har körkort och vill arbeta i våra byar (Harlösa, Flyinge, Löberöd, Hurva, Stehag Billinge)

Vi ser gärna att
• du är en person som är trygg och positiv och vill göra ditt bästa för att bidra till en trivsam arbetsplats för stora och små
• du är en person som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ


Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window