Eslövs kommun söker timanställda inom personlig assistans!

Ansök här (45 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs
kommun?

För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans. Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Eslövs kommun begär utdrag ur belastningsregistret vid nyanställningar av medarbetare som ska arbeta i brukares hem. Blir du aktuell för anställning ska du vara beredd att uppvisa följande utdrag från belastningsregistret.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Arbetsuppgifter

Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete? Då är du välkommen till oss!

Vi söker nu dig som vill arbeta som vikarie inom personlig assistans. Det kan röra sig om att hoppa in på timmar vid ordinarie personals frånvaro eller om kortare vikariat. Som personlig assistent kommer du vara brukaren behjälplig i dennes vardagliga liv. Det innebär att du fungerar som brukarens förlängda arm och stöttar i det som är aktuellt i vardagen. Som timvikarie täcker du upp vid sjukdom samt semester och du kommer därigenom att arbeta hos flera olika brukare. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda på dag, kväll, sovande jour, vaken natt och helg.

Rökning och husdjur förekommer hos en del av våra brukare.

Kvalifikationer

Du som söker till oss ska ha fyllt 18 år. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom personlig assistans. Har du körkort och tillgång till egen bil ser vi också det som meriterande, detta för att kunna ta sig till några av våra brukare som bor utanför Eslöv.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och som har en positiv människosyn. Våra tre värdeord engagemang, nyskapande och allas lika värde fungerar som riktlinjer i vårt dagliga arbete. Målet för oss är att våra brukare ska känna trygghet i sin vardag och få det stöd och hjälp de behöver. Du som söker är engagerad, trygg i dig själv, noggrann i utförande av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Vidare har du bra samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och gott bemötande till alla du träffar i ditt arbete. Andra viktiga egenskaper vi söker är att du är ansvarsfull då du arbetar ensam och kan tvingas fatta självständiga beslut i varierande situationer. Brukarna du arbetar för ska vara delaktiga i insatser, detta kan ibland innebära att de behöver lite extra tid på sig, detta ställer krav på att du har tålamod och förståelse.

Vidare har du förmågan att avgöra när du behöver vara i "bakgrunden" och lämna utrymme för privatliv då du arbetar i brukarens hem.

I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Tänk på att vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window