Eslövs kommun söker stödassistenter till LSS verksamhet

Ansök här (9 dagar kvar)
job advertisement image

Vi söker nu stödassistenter till gruppboende/serviceboende som vill vara med i arbetet om att ge varje brukare en välfungerande vardag och möjliggör dennes rätt till självbestämmande, delaktighet och inflytande över sitt egna liv. En utav tjänsterna är tillsvidare och övriga två tjänster är vikariat på 1 års tid med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning.

Ditt uppdrag 

Att arbeta inom LSS innebär att stötta den enskilde genom att vägleda, strukturera och motivera brukaren i vardagen. Insatserna kan variera utifrån den enskildes behov. Arbetet kan innefatta både ett enklare stöd i vardagen till ett mer omfattande stöd i att klara sina grundläggande behov. I vissa fall utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

Övriga arbetsuppgifter: 

  • säkerställa att insatserna i den enskildes genomförandeplan planeras, utförs, utvärderas och utvecklas efter behov. 
  • daglig dokumentationshantering i systemet Life Care.

Verksamheten är bemannad under dag-, och kvällstid samt under helg och jour, vilket innebär att du kommer att arbeta oregelbundna tider.

Din erfarenhet och dina personliga egenskaper

  • Adekvat gymnasialutbildning från barn-, och fritidsprogrammet, inriktning socialt eller pedagogiskt arbete eller har gått vård-, och omsorgsprogrammet med yrkesutgång funktionshinder eller psykiatri, alternativt om du har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.
  • Tidigare erfarenhet inom verksamhetsområdet och arbete med människor som har funktionsvariationer.
  • Erfarenhet av dokumentationshantering.
  • Datorvana och behärskar det svenska språket, både i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik
  • B-körkort

Som person ser vi att du är trygg i din roll, har förmåga att lyssna och sätta dig in i andra människors situation. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem samtidigt som du har ett prestigelöst fokus på brukarens välmående. Samtidigt är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet till varierat arbete som gör skillnad i vardagen för den enskilde och där fokus på arbetsmiljö och delaktighet prioriteras.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde, arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Om arbetsplatsen

Inom verksamhet funktionsnedsättning möter du människor som har olika förutsättningar utifrån intresse, ålder och funktionsvariationer. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och ett kommunikativt förhållningssätt.

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval samtidigt som alla ansökningar kommer tas i beaktande och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window