Eslövs kommun söker socialsekreterare

Ansök här (1 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Socialtjänst över 18 är en HBTQi-certifierad verksamhet med ambitioner om att alltid ge ett gott bemötande?

På enheten Socialtjänst över 18 arbetar vi med myndighetsutövning med fokus på ViNR, missbruk, samsjuklighet, och kriminalitet. Enheten innefattar även öppenvård, öppenbehandling, familjerådgivning, bosociala insatser samt samordning av kommunens anhörigstöd och ViNR

Nu lämnar en av våra socialsekreterare för annat spännande uppdrag i kommunen och vi söker hennes efterträdare.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare på enhet Socialtjänst över 18 kommer du att arbeta självständigt med dina klienter, utreda, bedöma och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen och i vissa fall LVM/LVU. Ditt arbete är varierat och du samverkar med ett flertal olika organisationer och aktörer i samhället så som Eslövs öppenvård, andra enheter inom socialtjänsten, regionen och polisen.

På enheten arbetar fyra handläggare med myndighetsövning. Du blir en viktig del av den gruppen och förväntas ha en aktiv roll i det kollegiala samarbetet samt vara nyfiken och engagerad i verksamhetens olika utvecklingsfrågor. Till din hjälp finns enhetschef, 1.e socialsekreterare och du får tillgång till extern handläggning och kompetensutveckling.

Socialtjänst över 18 är en HBTQicertifierad verksamhet och du förväntas som representant för enheten vara en god ambassadör kring vårt mångfaldsarbete och vår värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen som socionom, och vi ser gärna att du har kunskap om socialtjänsten och erfarenhet av myndighetsutövning med klienter med missbruk/beroende och av lagbundet arbete såsom Socialtjänstlagen, LVM och LVU. Meriterande är det om du har utbildning i ASI. Vi vill att du har ett intresse för utredningsarbete och myndighetsutövning samt ett stort engagemang för målgruppen.

Som person är du trygg och tar ansvar. Du tar initiativ och ansvar för verksamhetens utveckling och uppnår resultat. Vi vill att du tar ansvar för dina uppgifter och att du kan kommunicera på ett tydligt sätt. Det är viktigt att du ser möjligheter även i problem och att du har ett engagemang för uppdraget.

En stor del av arbetet innebär samarbete och samverkan med andra professionella, myndigheter och vårdgivare både internt och externt. För tjänsten måste du ha B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window