Eslövs kommun söker sjuksköterska till pool-tjänst

Ansök här (5 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på sjuksköterskeenheten gör våra medarbetare skillnad varje dag?

Sjuksköterskeenheten präglas av drivkraft, medmänsklighet och kompetens. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna, engagerade, nyskapande och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Eslövs framtid där allas lika värde är av största vikt.

Att arbeta som sjuksköterska i Eslövs kommun innebär många möjligheter och du är viktig för att få välfärden att fungera. Att arbeta i andra människors hem oavsett om det är på boende eller ordinärt boende bidrar till möten som berör och din roll som sjuksköterska etablerar du över tid en god kontakt med patienterna och deras närstående.

I verksamheten bedriver vi en avancerad hemsjukvård med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila teamet och Falks. Vi erbjuder våra patienter en god och säker hälso- och sjukvård.

Nu söker vi en två nya kollegor till verksamheten hemsjukvård då vi behöver utöka gruppen poolsjuksköterskor som arbetar på våra servicehus och inom hela vår hemsjukvård. Tjänsten som avses är en pooltjänst vilket innebär att du kommer att finnas som ett stöd till dina kollegor vid frånvaro och hög arbetsbelastning för att kunna avlasta och höja kvalitén. Tjänsten är förlagd till dagtid måndag till fredag med helgtjänstgöring var 6:e vecka.

Arbetsuppgifter

Ditt fokus hos oss kommer att vara att få patientens vardag att fungera. Arbetsuppgifterna består av hälso- och sjukvård i ett kommunalt perspektiv där Primärvården är en nära samarbetspartner. Det är stor variation i arbetet då vi hjälper patienter med alla olika behov av HSL. Dokumentation sker via Lifecare-HSL journal.

Idag bedrivs det avancerad vård på våra boenden, likaså i patienternas hem. Arbetet är i stor grad självständigt men du kommer ingå i team av erfarna kollegor där möjlighet till stöd och rådgivning finns. I din roll har du många kontaktytor och är en del av ett stort nätverk då vi arbetar över hela hemsjukvården i kommunen.

Du kommer även att ha ett nära samarbete med HSL-undersköterskor som underlätta och kompletterar ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av hemsjukvård eller liknande erfarenhet. Har du tidigare arbetat inom kommunal vård och omsorg ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du har en vidareutbildning som distriktssjuksköterska eller tidigare arbetat med vård av äldre eller onkologi/palliativvård.

Du är trygg med att i din yrkesroll fatta beslut utifrån tillgänglig information och agerar därefter med ett ökat fokus på god patientsäkerhet. I ditt arbete utgår du från patientens behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du uppskattar omväxling och snabbt kan ställa om vid förändringar och arbeta på olika arbetsplatser med olika personer.

I rollen kommer du ha daglig kontakt med patienter och kolleger är det ett krav att du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt. Vi arbetar med att utveckla oss mer digitalt vilket ställer krav på god datorvana. Arbetet kräver att du har körkort för manuellt växlad bill då du behöver ta dig runt till våra patienter som finns i hela kommunen under helgtjänstgöringen.

Vi på sjuksköterskeenheten är stolta över vår fina gemenskap i organisationen som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och en dedikerad chef som förstår din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window