Eslövs kommun söker semestervikarier till Vård och Omsorg

Ansök här (113 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas.
Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans.
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.Visste du att våra sommarvikarier får Skånetrafikens Sommarbiljett?


Arbetsuppgifter

Vi söker semestervikarier till våra omsorgsverksamheter:

Hemvården
Äldreboende
Verksamhet funktionsnedsättning (LSS)
Socialpsykiatri

Arbetsuppgifterna varierar utifrån brukarnas behov och består av stöd i vardagen, personlig omvårdnad, matlagning, städning, stöd vid fritidsaktiviteter samt övriga insatser som bidrar till en meningsfull vardag

Kvalifikationer

Krav

• För att kunna kommunicera med våra brukare på ett tydligt sätt samt kunna hantera dokumentation behöver du behärska svenska språket på god nivå i tal och skrift.
• Du är 18 år
• Grundläggande kunskaper i mobil-och datoranvändning
• Körkort i vissa område
• att du kan cykla

Meriterande
Kanske är du student och har en pågående utbildning till beteendevetare, stödassistent, sjuksköterska eller annan utbildning som är relevant för uppdraget? Eller så har du kanske en färdig eller pågående gymnasieutbildning inom barn och fritid eller vård och omsorg?

Tidigare erfarenhet av liknande arbete

Vi söker dig som är empatisk, ansvarstagande och bra på att ta initiativ. Du är en person med eget driv som nyfiket och intresserat sätter dig in i arbetsuppgifterna med målsättningen att kunna arbeta självständigt. Du har mod att ställa frågor till dina kollegor om något är oklart. För att klara arbetet ska du vara bekväm med att ge stöd till både män och kvinnor.

Eslövs kommun begär utdrag ur belastningsregistret vid nyanställningar av medarbetare som ska arbeta i brukares hem. Blir du aktuell för anställning ska du vara beredd att uppvisa följande utdrag från belastningsregistret.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window